Sjuk och uttråkad


Passar på att blogga lite medans orken är någolunda, en liten uppdatering från en lite ynklig tjej idag. 
Om jag mådde dåligt igår är det inget mot idag bläää. 
Vaknade i natt och kände mig glödhet men enligt termometern hade jag ingen feber skumt. Fick fyllt på med lite iskallt vatten och krypt ner i sängen igen. 

Kände mig någolunda när klockan ringde och jag fick köra ner Sebastian till bussen men började frysa som vet inte vad efter att suttit i den kalla bilen som inte han bli varm av den korta turen fram och tillbaks till färjan. 
Kröp ner i soffan under filten med kundarna sen tills det var dags att väcka de små. 
När dom gick till bussen var det bara att hoppa i termobrallorna och klä på sig och gå ut och få ut vatten till hästarna. Jäkla skit att det blev så kallt för ledningen har fortfarande inte tinat trots värmekabeln och att det inte är riktigt så kallt längre. 
Det går i ca 75 l vatten i vattenbaljorna vi har och det är 2 stycken att fylla så ni kan ju räkna ut själva att det blir en del vändor med 25 liters dunkarna morgon och kväll.
Ramlade dessutom pladask förrut när vi var ute och skulle köra ut en bal hö. Men Sebastain hjälpte mig med vattnet så jag slapp anstränga mig  för jag hostar som en galning och det känns som om huvudet ska sprängas.
Är så less på det här slitet nu så ni anar inte fy sjutton, hade ju varit en sak om man hade varit två som hjälpts åt då hade inte allt hängt på mig och man hade inte gått på knäna när man blir sjuk. 
Nu är Eva här i helgen i varje fall så då kan hon sköta allt och jag får chans att kurrera mig. 

Morgondagens planer är inställda för min del. Insåg i förmiddags att jag inte kommer va i form till att stå i någon kiosk och sälja kaffe och kakor i morgon på fotbollscupen. Får lite dåligt samvete att jag inte kan följa med och titta för M var upptagen denna helgen också men som tur är så följer storebror med så det känns okej trots allt för lilleman. 
Vissa av killarnas föräldrar följer inte heller med av olika anledningar men både jag  och M tycker egentligen att det är självklart att någon av oss och gärna båda följer med på barnens matcher och tävlingar. Men i bland kör det kanske ihop sig. Nu har jag i varje fall ordnat så att grabbarna kan åka med grannen dit så slipper jag köra till Tanum  7 i morgon bitti, blir dock upp tidigt och väcka dom så dom kommer iväg tid. 


Längtar till sommaren och värmen, hoppas det blir en varm skön sommar med mycket sol och bad i år. Förra året badade jag inte en ända gång för det var så kallt eller dåligt väder när man väl hade tid. 
Så håller tummarna för att det blir bättre väder i år.

Är så uttråkad av att bara ligga i soffan men helt ärligt så orkar jag inte va uppe och greja heller.  Var iväg en sväng i lite ärenden i förmiddags och fick handlat så vi har mat för hela helgen så slipper jag tänka på det om jag blir sämre. Första stunden gick det bra bortsett från att jag frös jättemycket men sen började det värka i käkarna och i bihålorna. Hade feber när jag kom hem så fick lägga mig och sova en stund innan jag gick ut och fixade för hästarna. 
Ringde och rådfråga hos sjukvårdsupplysningen igår i fall det är så att dom tyckte att jag borde boka tid idag hos läkare med tanke på astman osv. Dom trodde inte jag åkt på influensan  men att det var en redig förkyldning som satt sig i luftvägarna och nu i bihålorna. Skulle avvakta till i dag sa dom men deras råd var att hålla mig inne eftersom kylan och den torra luften irriterar både luftrör och bihålorna.
Haha blev gott full i skratt, det menar ni inte tänkte jag för det har jag ju inte märkt om man säger så haha. Fy sjutton när jag var ute och fyllde på vatten och det var över 20 minus i vinden i början av veckan. Nu är det klart bättre när det inte är så kallt men eftersom jag är så irriterad redan så känns det även om det inte är fullt så kallt värst är det när det blåser ocskå.

Har jag varit ute ligger jag som ett vrak och är helt slut efteråt blä. Nä nog gnällt om det nu hoppas jag att det blir bättre snabbt för som sagt nästa vecka är fullbokad från början till slut redan eftersom jag fått skjuta upp vissa av veckans saker nu när jag blev sjuk.

Så i helgen ska jag vila och passa på att försöka hitta lösningar till vissa saker som jag måste få till framöver. Dvs ligga i soffan och söka info på lilla datorn. 
Önskar er en fortsatt trevlig helg
 

Kommentera här: