Det är mycket nu

 
O.N.S.D.A.G och halva veckan har gått.
Sitter i soffan och väntar på att magknipen ska gå över så jag kan gå ut och fixa för hästarna. 
Förkyldningen är mycket bättre är lite smårosslig och snuvig bara men däremot så är jag helt orkeslös forfarande. Har jag hållt igång en stund eller ett par timmar är jag helt matt i kroppen och måste lägga mig en stund och vila. Är väldigt sliten och tyvärr verkar det inte lugna ner sig framöver heller.
 
Vi ska flytta igen... Fick förfrågan för några veckor sen om vad jag tänkt om fortsättningen här? Hm ja alltså vi har inte planerat att flytta än men bo här för alltid är ju inte meningen heller. Samtidigt har den här vintern med all jäkla lera och strul med saker som inte funkar som de ska i kombination med att jag skadade mig gjort att jag funderat på om jag orkar med en vinter till? Tanken från andra sidan var att hyra ut det vi bor i till sommargäster under sommarsäsongen vilket man kan dra in mycket pengar på. 
Tog upp frågan med barnen och tanken att flytta så snart igen var inte populär men samtidigt är det jobbigt för dom med med all press vi har hängande över oss här med skötseln av gården, ett jobb man borde va två vuxna att sköta. Hade jag inte haft barnen och bara mig själv hade det kanske funkat någolunda men samtidigt med allt strul med de tunga momenten så bör man vara två personer för att det ska funka i längden.
Dessutom är barnen trötta på att dela rum och jag hade också velat ha ett riktigt sovrum. De har varit proviosriska lösningar både här och där vi bodde innan och nu går vi snart in på 3:dje året sen familjesituationen ändrades så nu måste vi få ordning på saker och ting så det blir tryggt och fungerar för oss alla.

Så vi letar alltså nytt boende from maj. Inte helt lätt har det visat sig då de allra flesta hyr ut sina bostäder veckovis mellan maj-aug till priser som är helt sjuka. Vad sägs om en sjöbod för det nätta priset för 9500 kr / vecka!!! De tips vi fått hitills är boende med inflyttning nu och det går ju inte dels för att jag inte kan flytta härifrån utan att någon kan ta över och hålla koll på hästarna men sen är nästa problem jobb.
När vi bott här så har jag inte kunnat jobb heltid för då hade jag fått hålla igång dygnet runt för att hinna med hästar och familjen. Nu har jag ett jätte oregelbundet jobb som vikarie och vet aldrig hur många timmar jag kommer få ihop. Ena veckan är det flera som ringer in en medna nästa inte en ända. Så jag söker nytt jobb också.
Där är ju ett plus att det snart är dags för sommarjobb och mer vik. Men sen till hösten måste jag ha ett bättre jobb med trygg inkomst.


Kommentera här: