Slut på sovmorgnar


Godmorgon folkens! 

Då var det slut på sovmorgonar och lata dagar, jullovet är slut för den här gången. I morse ringde klockan 5:30 men jag vaknade redan vid 5 då Sebastians klocka ringde första gången.  Lite trött är jag kan man säga för jag sover skitdåligt på nätterna, antingen ligger jag vaken långt in på natten eller så vaknar jag och har svårt att somna om. Vet inte vad det beror på men jobbigt är det speciellt nu när man måste upp tidigt igen.

 

Är ledig från jobb denna veckan också sen är det back to work igen, hoppas jag är tillräckligt okej i foten tills dess.

Barnen är nöjda att slippa hjälpa till med hästrna som varit deras uppgift senaste 2 veckorna. Dom konstaterade efter ett par dagqar att detta livet vi lever inte är någon dans på rosor och har flera gånger ifrågasatt varför jag tagit på mig så mycket jobb själv? Visst vi bor här billigt men det är inte värt slitet. 
Och jag kan väll egentligen inte annat än hålla med men just nu har vi inget annat alternativ så bara bita ihop och kämpa på ett tag till typ.

Sliten var jag redan innan jag skadade mig men det är inte bätte nu. Och att gå och halta och behöva anstränga sig så som man gör med hästar gör ju att den gamla skadan gör sig påmind också. Det är inte värt att slita ut sig så klart men som sagt jag har inget annat alternativ just nu men vet att dettta är något jag inte kommer fixa hålla på med hur länge som helst så självklart borde jag fundera på vad jag ska göra den dagen jag inte orkar mer.
 Nåja vi får se vad man hittar på just nu tar jag en dag i taget.

Från det ena till det andra så har jag i morse varit till verkstaden för andra gången den här veckan den här gången i Munkedal med bilen som fått nya bromsbelägg. Var där med den för nån månad  sen och gjorde service och blev väldigt bra bemött. Fick låna chefens privata bil i stället för de vanliga lånebilarna vilket såklart var lite roligare.  I dag möttes jag av en chef som sken som en sol när jag kom in  till kundmottagningen och blev uppassad som bara den ha ha. Vet inte om det berodde på kryckorna eller min charm haha. Kanske en kombo ja jisses jag är ju inte van vid att varken bli bortskämd eller uppassad så det var lite pinsamt blyg som jag är haha. 
När bilen var klar och verkstadskillen som fixat den parkerade den på parkeringsplatsen utanför sprang chefen till dörren och sa till honom att köra fram den till dörren så jag slapp gå så långt... Hm vi snackar 10 m kanske haha ja dör. Servicen kan man verkligen inte klaga på, undra vad han hittar på nästa gång man kommer dit haha. 

Nåja nu ska jag strax åka ner och hämta barnen som slutar tidigt i dag sen i kväll blir det ridskola för Emilia igen. 
Halva veckan har ju typ redan gått så nu är det ju snart helg igen. 


 

Kommentera här: