Sega dagar så uttråkad


Hej hopp och god fortsättning!
 
Dagarna går så sakta så jag håller på att bli galen. Det är segt att ligga i soffan och inte kunna hålla igång som man brukar. Svullnaden har gått ner nästan helt men det gör väldigt ont fortfarande om jag belastar foten för mycket. Har försökt hjälpa till mer ute med hästarna men har insett att jag får ha tålamod för det är för tidigt att gå utan kryckor speciellt på ojämt underlag. 
Sebastian fick lite ledigt och åkte in till M  häromdagen för att få greja med sin bil. Tänkte att jag och Emilia fixar nog allt ändå, men in och utsläpp av hästarna  var lite svårt för henne så jag var tvungen att hjälpa till. Och efter att ha fastnat med kryckrna i leran så gick jag utan kryckor på lerigt och ojämt underlag. Ingen bra idé om man säger så, då svullande det upp ocj värkte ännumer så klart.

Så frustrerande men vad gör man har jag för bråttom kommer ju läkningen av ligamenten ta ännu längre tid. 
Men nu har jag bara några dagar till med hjälp här hemma sen börjar ju skolan igen så får verkligen se till att ta det lugnt fram tills dess. Sen måste jag börja klara mig själv igen. Lite segt också för fick erbjudande om ett litet vikariat på 3 dagar nästa vecka i skolan men fick tacka nej för att kuta runt både ute och inne heldagar utan att kunna sätta sig och vila när jag känner att jag behöver det är ju inte bra. Som sagt tålamod är det som gäller suck.
Kaffe vid kaminen hos Susanne härom dagen
 
Har trots allt goa kompisar som hör av sig och kollar läget så jag håller humöret uppe. Kan ju köra bil nu också så jag har ju möjlighet att ta mig till folk och hälsa på också så igår var jag och Emilia till Jennie på playdate. Tjejerna lekte och och vi fikade, så gott att komma ut lite.

Har faktiskt en trevlig grej jag ser fram emot men vet inte riktigt när det blir av just nu vilket är lite frustrerande men som sagt " Patience is bitter but it´s fruit is sweet"! 
 

Barnen kämpar på med att hjälpa mig och får aggera bärhjälp i affären. Lite svårt att storhandla  med de små dock eftersom dom inte orkar bära så mycket. Nåja vi håller oss flytande i varje fall med det vi behöver.  En dag i taget.


Kommentera här: