Nu blir det att försöka hitta formen igen

 
I går var det som sagt 3 år sedan jag bröt fotleden och nu är det snart 6 veckor sedan jag skadade fotleden på andra foten. Jag går utan krykor helt sen helgen. Det känns till och från beroende på hur mycket jag gått på foten och vilket underlag jag gått på. Men det går åt rätt håll vilket är skönt. Jag har mina övningar för att stärka upp ligamenten och musklerna igen och vet att det kommer komma bakslag och ta tid men nu känns det i varje fall lite ljusare. Det går framåt.

Jag börjar bli fruktansvärt rastlös av att gå hemma, ska ringa och meddela chefen på jobbet att jag är tillgänglig igen. Blev väckt av ett jobbmess 7:45 i söndags morse när jag inte var helt i form efter lördagen haha. Men har inte fått bekräftat om jag ska jobba det passet jag fick förfrågan om än vilket börjar bli lite irriterande. 
Har väldigt många som vill få massage på torsdag så behöver veta om jag kan boka in något på dagtid också har lagt 3 bokningar på eftermiddagen/kvällen nämligen. 
Det brukade bli en del längre vikariat efter jul fick jag höra innan jul men det är inget jag märkt av än. Börjar bli lite stressad över att det inte blir mer jobbtillfällen varje månad så jag funderar på att börja kika efter andra jobbmöjligheter också. 
Har egentligen inga problem med att flytta dit jobben finns men barnen är inte lika flyttbara men som sagt vad gör man när man är ensam, jag måste hitta lösningar som fungerar. 

Hur som helst jag provade att göra plankan igår när jag tränade lite. Det kändes lite men gick så jag får börja med några sekunder och sen öka på. Jag klarar en minut egentligen men det blir för mycket att börja med för ligamenten. Kändes i varje fall helt okej så nu ska jag försöka komma igång med träningen igen. Det är trots allt bästa sättet att tömma sig på när man är rastlös och frustrerad. Jag står och stampar och behöver verkligen komma vidare även om jag inte har alla lösningar klara.
Ni vet ju vad jag brukar säga, man ska bara fokusera på sånt man kan påverka. 

Jahopp dags att sätta fart med dagens to-do lista, boka veterinärbesiktning för de här godingarna bland annat. Shit vad många mail på dom jag fått men tyvärr så mycket oseriöst och veligt folk. Hade visning igår och och ska ha visning på fredag igen som jag vet. Hoppas dom blir sålda snabbt nu för dom är leveransklara allihopa. 

Nåja ha en toppen onsdag allihopa. 
 


Kommentera här: