I bland blir det inte som man tänkt sig

 
Hej på er finisar! Då var det en ny vecka och vi har redan kommit till onsdagen. Har jobb inplanerat på fredag, ett kort pass på 4 timmar som jag hoppas ska fungera med foten.
 
Har fortfarande väldiga problem med skadan, det går inte fort framåt och det är så frustrerande. Årstiden och det växlande underlagen ute gör det ju inte bättre. Ena dagen blött och regnigt och nästa fruset, halt och ojämt som gjort för att vricka fotlederna.  Men men är ju sällan man skadar sig när det passar bäst. Eller ja alltså det är inte kul att skada sig på sommaren heller men då hade vissa saker  varit lättare så klart. 
 
Men som om det inte räckte med min skada så ramlade Kevin i skolan och fastnade med benet i klätterställningen och vred till knät. Så han har fått gå med kryckor han med och varit lite ynklig fast tror han är någolunda okej för jag kom på honom förut att gå utan kryckor men när jag påpekade det så oj oj där hoppade han på ett ben igen haha. 
 

Snöoväder i förrgår och töväder igår, idag är det nått mitt emellan. Just nu snöar det  och det ska tydligen ha varit  pollerad isgata på E6an mellan Munkedal och Tanum tidigare. Inte förvånad för av någon anledning är den sträckan och norr över ofta väldigt dåligt skött i vinterväglag. Jag kör alltid småvägarna när jag ska till Tanum så här års för dom är konstigt nog bättre. Det värsta med den här årstiden är väderomslagen som kan göra vägbanorna till rena rama skridskobanan. Har fått mig ett par läskiga åkturer genom åren pga av underkylda vägar usch och fy. Så kör försiktigt säger jag bara för även de större vägarna kan vara luriga. 
 
 
Man hinner fundera mycket när man sitter hemma och inte kan hålla igång som man brukar och har massa dötid. Lite på gott och ont det där. Föröker klura ut vad för mål och planer för året jag har men det är verkligen helt stendött på idéer. Det händer så himla mycket runtomkring just nu så jag har svårt att fokusera på vad jag själv vill göra. För en gångsskull så är det inte mina motgångar men man blir ändå lite påverkad för jag vet ju hur jobbigt det är när saker och ting inte går som man tänkt sig. 
Men vet ni vad, problem är till för att lösas eller hur. 
 

Hur som helst här händer inte så mycket som ni förstår men som sagt jag har haft mycket tid att fundera och klura på saker och ting. Har börjat fundera lite kring framtiden faktiskt. Det kommer lite idéer in i mellom och kanske är det lösningen på min idétorka att fundera på vad jag vill göra i framtiden. De senaste 2 åren har varit kaos  och handlat om att överleva så nu hoppas jag att detta året öppnar lite nya dörrar. 3:dje gången gillt liksom.Dax att börja ta sig vidare. 
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra det här året än men jag har börjat fundera på framtiden. Nått jag och barnen är överänns om är att bo på Hamburgö bara är tillfälligt men samtidigt så är en flytt som innebär skolbyte inte aktuellt för de små.  Men jag börjar få ett litet hum om hur jag vill bo i framtiden så det är kanske en bra början att börja klura på. Hur ska jag/vi ta oss dit? Med anda ord jag har börjat fila på ett långsiktigt mål och när det är satt så blir nästa steg att få till delmålen för att ta oss dit. 
Så nu kör vi igång tycker jag. En dag i taget så får vi se vad jag får till framöver. 


 
Är det snö och kallt är det varm choklad som gäller. Gjorde lite till mig och Kevin igår så gott. Hade inte Oboy hemma så det blev gjort med kakao men jag fick till smaken perfekt nom nom.

Jahopp nu ska jag åka ner till skolan och hämta ett stycke dotter som slutar tidigt i dag. 

Ha en fin onsdag allihopa så hörs vi snart igen.
 
 
 

Kommentera här: