Fredag igen

 
Barnen har precis gått till bussen och jag sitter och väntar på att det ska ljusna så att jag kan ta ut hästarna. Vågar inte gå där det är halt och hårda frusna ojämnheter som är som gjorda att vricka fötterna på. I dag är det 3 veckor sen jag skadade mig och det går helt klart åt rätt håll men det kommer ta tid innan det är helt okej. Jag kan gå utan kryckor innomhus någolunda nu och jag går utan när jag tar ut hästarna men har jag gått en stund utan på ojämt underlag och utan möjlighet att sätta mig och vila foten så får jag jätte ont och svullnar. Sen har jag börjat få kännigar i den andra fotleden pga att jag överbelastar så kryckor är ett måste ett tag till spec när man är ute och handlar för då kan jag avlasta på kryckorna i stället men konditionen är inte den bästa blir fort trött och matt.  Nåja bara att bita ihop och kämpa vidare det gåt åt rätt håll trots allt. 

I dag står hämta hästar från Skara på to-do listan, ska åka dit så fort Eva kommer ner om några timmar. 
Sen direkt vi kommer hem ska jag köra barnen till stan för dom ska vara hos sin pappa i helgen. 
Gott med lite barnledigt och får ju hästfri helg också när Eva är här så jag har möjlighet att göra vad jag vill. 
Men har inga planer alls kanske åker och fikar hos nån kompis. Sist jag var barnledig sket sig det mesta så jag hoppas denna helgen blir trevligare finns inte så mycket mer som kan gå åt h-vete om man tänker efter. 

Försöker komma igång med träningen igen, core träning funkar ju och behövs kan man säga. Går i valet och kvalet om jag ska säga upp mitt gymkort. Bytte gym för snart ett år sedn men har inte varit där en enda gång på det här året. Tränar ju bra hemma igentligen så kan ju lika gärna spara de pengarna till annat. Kan ju skaffa nytt i framtiden. 

Nästa vecka blir det lite jobb igen blir skönt att komma ut lite är så trött på att sitta hemma.
Trodde jag hade en trevlig grej på gång men verkar inte bli något av det, besviken men inte förvånad...
Om 2 veckor ska jag med Erika på lite party, gud jag minns inte när jag ver på fest senast det måste va ett par år sen. Jag är den enda som är singel bland mina kompisar alla de andra är gifta och fullt upp med sina familjer så jag har gett upp att tjata på att få med nån ut för dom har alltid fullt upp på sina håll. Behöver ju inte gå ut så ofta men nån gång i bland är ju roligt men som sagt att få till något med tjejerna är hopplöst. Så jag blev lite förvånad när Erika  frågade om jag ville med ut. Nu har planerena ändrats så vi ska inte ut på krogen utan på en fest i stället så jaja vi får se hur det blir. Alltid kul att träffa nytt folk så klart. 

Hörde nått om nyårslöften på radion i bilen förra veckan och ett var riktigt bra som jag kanske inte ska ha som ett löfte men som mål i varje fall. 
" 2018 ska jag skaffa ny pojkvän och tjäna mer pengar" 
Haha ja det hade faktiskt varit bra när tom barnen påpekar att mamma när ska du skaffa ny kille liksom men det är ju inte bara och bara, har allt försökt men det har ju inte gått så bra tyvärr. Öka på inkomsten däremot är lättare egentligen måste bara hitta ett upplägg så det funkar med allt annat här hemma. Behöver verkligen funder ut nya lösningar på den biten. Är seriöst så trött på att ha det så här, för ett år sedan hade jag 3 olika jobb och bra betalt och nu har jag typ ingenting det suger verkligen. Nä det här året måste jag få till förändringr på flera plan...

Nåja nu ska jag snart ut och släppa ut kamelerna. Hoppas det är lite bättre väglag ute i dag är seriöst livrädd för att halka eller trampa snett nu speciellt när jag är ensam hemma. 

Ha nu en toppen fredag vart ni än befinner er och kör försiktigt det är lurigt på vägarna nu. Kommentera här: