En turbulent första vecka på året


S.Ö.N.D.A.G.  och årets första vecka börjar lida mot sitt slut. 
Vilken vecka och vilken strart på året det blev jisses. 
Skadad med kryckor, sjuk fölunge som fick börja året på hästsjukhus där han fortfarande är kvar. En märklig veckan med ett par jobbiga inslag som jag inte räknat med. Men de sakerna fick mig att inse vad långt jag kommit och hur stark jag blivit av den resan jag tagit mig igenom.

Samtidigt står jag inför nått nytt och spännande men samtidgt väldigt läskigt. Forsätter det åt rätt håll och jag inte sabbar något framöver så har jag en känsla av att det kan bli riktigt bra. Så vi får se helt enkelt vad som händer. 

Tänker inte göra någon veckolista den här veckan för som ni nog förstått med tanke på min skadade fot har det inte hänt så mycket här den här vckan. Ska ge det en vecka till och ta det lugnt sen måste jag försöka jobba lite igen. Fick tacka nej till några dagars vik nu till veckan men tror risken är stor att jag överanstränger mig så det tar längre tid att läka om jag kör 3 heldagar och inte har möjlighet att sätta mig med foten högt och vila när det behövs. Man tappar muskler och styrka väldigt fort när man inte håller igång så när jag vid några tillfällen grejat och gått lite på foten har jag inte bara haft ont så klart utan varit helt slut hela jag. Så jag ska faktiskt med start nu efter jag laggt upp det här inlägget köra ett litet träningspass här hemma. Kan ju hålla igång resten av kroppen även om ena foten är skrot för tillfället.  
Dags att komma i form med andra ord.

 
Ok första veckan på året är över och jag har verkligen inga som helst planer för året. Inga mål ingenting vilket börjar kännas lite läskigt. Nyårslöften har jag inte kört med på många år men jag har alltid haft några mål med delmål som jag jobbat emot. Men nu kommer jag inte på något alls. Förra årets mål lyckades jag som sagt inte få till och visst jag hade kunnat fortsätta ha dom som mål även i år men jag torr att problemet är att jag beöver jobba mer på mig själv i år. 
Man behöver ha lite planer och framtids visoner att jobba emot för att utvecklas. Men helt ärligt så har jag nog aldrig varit så förvirrad och vilsen  som jag är just nu. Och det värsta är att den negativa delen i det hela har kopplat greppet om mig så jag måste verkligen ta tag i allt och klura ut vad jag vill, komma på saker att se fram emot så jag hittar glädjen igen. Vågar jag bara lämna mitt skal och riva murarna jag gömt mig bakom så ska det nog gå bra hoppas jag. Måste bygga upp mitt självförtroende igen. 

Jag har 2 tuffa år i bagaget och har blivit ordentligt sårad av två olika personer på de här åren varav den sista lyckades bryta ner mig totalt innan förra året han ta slut. Men än en gång har jag lyckats resa mig upp full av nya djupa sår, knäckt och väldigt osäker. Tänker inte gå in mer på det men det har ju säkert märkts att det varit något galet i inläggen slutet av året som gott. Man kan väll säga så här att det här året blir 3 gången gillt, jag har 2 val. Antingen låta de sensate två åren krossa mig och ge upp eller så måste jag hitta styrkan att ta nya tag och bygga upp mig själv på nytt och bli starkare än någonsin. 
Gissa vilket alternativ jag tänker ta?
Nu blir det att klura ut hur och vad jag ska göra för att komma på fötter igen och hitta glädjen och drivet. 

Fortsättning följer...
 
 
 

Kommentera här: