Tiden går och vår prinsessa fyller 11 år

 Efter en helg fylld av kalas och firande med pyjamasparty och öppethus för släktoch vänner så inleder vi veckan med att fira födelsedagsbarnet på hennes födelsedag i dag. 11 år har hon hunnit bli våran lilla prinsessa. 
 
 

Vi väckte henne innan Sebastian gick till bussen dvs 5:30 med "Ja må du leva" och några paket, unga fröken var dock inte riktigt på humör vid den tiden men fick somna om en stund till sen innan det var dags att gå upp vid 7 och göra sig i ordning för skolan. 


Sur som en citron var hon  unga fröken haha men det rättade till sig när hon fick sova lite till.

Efter skolan hämtade jag henne och Kevin i skolan och åkte till stan för att möta upp M och sen hämta deras storebror. 
Väl i stan fick hon dagens speciella present som hon önskat sig länge men inte trodde att hon skulle få. Jisses vilken reaktion det blev en flod av glädjetårar. Den lyckan gick det inte att ta miste på.

 

Hennes gamla mobil som hon fått av mig och som jag i min tur köpte typ 2014 när vi bodde i Norge så den har gjort sitt kan man ju säga. Det komiska var att hon för en vecka sen var helt förstörd över att den börjat krångla väldigt och jag visste ju att en ny mobil var på gång men kunde ju inte säga något då. Kan ju intyga att hennes lillebror också vill ha en ny mobil nu haha. Men det får vänta ett tag. 
 
 
Sen hämtade vi som sagt Sebastian och åkte till Överby och kollade lite affärer köpte lite kläder och åt lite gott.
Det blev en riktigt trevlig kväll med mycket att prata om både för barnen och oss vuxna.
Överlycklig dotter, glada syskon och nöjda föräldrar precis som det ska va.

Kevin satt och sjöng Drängarna låtar på vägen hem och stämningen var verkligen på topp så härligt. 
Det slog mig och M att det gått 2 år i år sen vi gick i sär. Alltså det vet vi ju men faktum är att nu tänker man inte på tiden längre. Det var när vi diskuterde en sak som hände den våren som vi fick tänka till hur många år det gått. 
Båda konstaterade att tiden gått fort vi har ju haft fullt upp på båda håll med våra nya liv. 

Hur som helst det är dagar som dessa som man påminns om alla bra minnen som vi trots allt har med oss som familj. Det är minnen som alltid kommer finnas där och ingen kan ta ifrån oss. Vet inte hur M ser på den tiden nu men själv kan i varje fall jag se tillbaks med ett leende på läpparna. Det jobbiga sakerna finns där också men för min del är det något som inte går att göra något åt mer än att man lärt sig av misstagen. Livet har ju gått vidare.

När jag och ungarna sen åkte vidare hem va alla nöjda över kvällen och samtidigt taggade för en innehållsrik och spännande vår och sommar. Vi har börjat planera lite aktiviteter och har bland annat en resa till Danmark i planeringen ihop med goda vänner som vi alla ser fram emot. 
Det händer väldigt mycket nu under våren och även om vissa orsaker är lite irriterande så är de förändringarna som de medför välkomna.Berättar mer om det längre fram.

Nu blir det en dejt med John Blund... hoppas jag har ite sovit en hel natt på ett par dagar igen nu pga av värkande fotled som är överansträngd. Vinter med is och hala ojämna hagar är inte bra för min del men jag får härda ut ett tag till så kommer nog våren snart hoppas jag. Kommentera här: