Kalashelg runt hörnet

 
 
Fredag igen och en fullspäckad vecka börjar närma sig sitt slut, nu återstår bara en helg med kalas för Emilia som fyller år på måndag.

Pyjamasparty är det som gäller på lördag och det är med skräckblandad förtjusning för min del haha. Som det verkar nu blir det 7 tjejer totalt om ingen mer faller bort innan i morgon kväll. Gissar på att detta kan bli ett av de sista kalasen med alla tjejerna i klassen inbjudna för det börjar bli svårt att hitta på saker med dom som hon tycker är roligt. Men pyjamasparty är nytt för oss så det ska faktiskt bli riktigt roligt även om jag förmodligen inte kommer sova så mycket natten till söndag pga att tjatter och fnitter.  Men det ska nog gå bra, Erika har lovat att hjälpa mig på lördagskvällen med mat osv och förhoppningsvis stannar Sebastian hemma i helgen och kan hjälpa till också.

Söndagen blir det öppethus för släkt och vänner, hoppas att inte alla kommer samtidigt men det har en tendens att göra det ändå haha. 
Så det blir fullt ös hela veckan med andra ord.

Nästa vecka blir det lugnare då jag dels är utan bil fram till slutet av veckan eller nått vilket är surt då är mycket jobb nu när många är sjuka. Dom skriker efter personal både här och där just nu så då får man ju passa på. Men jag får passa på att plugga för måndagen efter så har vi teoriprov i utbildningen och helt ärligt har jag inte ägnat mycket tid åt pluggande sen jag började utbildningen för det har varit så mycket annat under tiden.

Jahopp ska strax hoppa in i duschen och göra mig i ordning för en shoppingtur till Torp med Erika. Har inte skrivit upp en sak till kalaset vilket är lite ovanligt för att vara mig. Jag tycker det är roligt att planera kalas och brukar ju börja i god tid men den här gången har det varit så galet mycket annat som tagit mitt fokus så jag har helt enkelt inte planerat någonting. Men jag har en liten tanke och skulle jag komma på något mer så hinner jag fixa det under dagen i morgon.

Vad har ni för planer i helgen? 
Hoppas ni får en trevlig helg hur som helst nu måste jag sätta fart så jag kommer iväg.
 


Kommentera här: