Hela din attityd har förändrats

 
 
Ny vecka och redan tisdag kväll.  
Utbildning i går och i dag vilket inneburit upp med tuppen med tanke på allt jäkla snöande och grishala vägar. 
I dag var det även fotboilsträning för Kevin så jag han bara hem och vända för att hämta honom och sen åka ner på träningen med honom. Tur dom har sportlov nu så Sebastian kan styra upp med middag osv. 

I morgon är det massage för hela slanten har 2 kunder i krokarna här hemma på förmiddagen och sen ett gäng på Orust och Tjörn i morgon eftermiddag kväll. De små ska till farmor i morgon samtidigt och får sova över till på torsdag eller fredag för på torsdag har jag jobb heldag på dagiset jag varit på senaste tiden. 
Sen till helgen står det kalas på schemat, Emilia fyller år på måndag och ska ha pyjamasparty för tjejerna i sin klass på lördag tjohoo. På söndag tänkte jag vi har öppet hus för släkt och vänner så firar vi i familjen henne på måndag.  Så ja det är fullt upp kan man ju säga.


Februari är snart slut och mars står på tur och våren väntar runt hörnet. Hm ja det känns inte så när man går ut just nu. Snö blankis och kallt. burr. Men fåglarna har koll och kvittrar glatt i träden när plusgraderna dyker upp så det känns inte så avlägset. 
Ser så fram emot våren och för att inte tala om sommaren i år har massa kul planerat med familj och vänner. Vad har du för planer för vår och sommar?
Min inställning till saker och ting har förändrats en hel del senaste tiden. 
Något hände för några veckor sen den helgen jag hängde med Erika på en fest.
Det som följde i de dagarna var turbulent minst sagt. 
Tror inte det var just den helgen allt började utan hm det måste ha varit första helgen i december som något plötsligt gick upp för mig. Sen har det fortsatt i etapper eller vad man ska säga. 

Har rensat bort och avslutat sånt som inte varit bra. Satt punkt och vänt blad flera gånger senaste tiden både större och mindre saker. Samtidigt som jag rensat bort energitjuvar har jag fått nya och nygamla kontakter/vänner som jag blir väldigt glad av att ha. Däribland en person som många kanske trott att jag aldrig skulle kunna bli vänn med igen...
Men vet ni vad tiden går livet går vidare och saker och ting förändras. Personen i fråga kanske inte delar mina tankar kring det hela men för min del är den här personen viktig av flera anledningar och trots allt en man alltid kan räkna med ställer upp, kanske inte släpper allt för att ställa upp där och då men sen när det funkar bättre tvekas det aldrig utan görs vad som går för att styr upp. En äkta vänn och sånt är guld värt .

Samtidigt har jag för snart en månad sen klippt ett annat band som inte längre bidrog till att jag mådde bra. Den personen har tidigare varit jätte viktig för mig men sen slutet av förra året började jag känna att snart är det dags att gå skilda vägar.Lite sorgligt men nödvändigt.
Och ja jag har satt ner foten idag igen och sagt i från. 
Det finns så mycket energitjuvar och folk som verkar tro att deras liv är det ända som existerar. Hur ska man kunna hålla liv eller utveckla en sådan relation eller vänskap när den ena parten bara ser till sitt eget bästa hela tiden och inte kan avsätta tid till att äns hålla kontakt via tel? Vill man något hittar man tid brukar man säga men helt seriöst när man inte änns hinner eller prioriterar att hålla kontkt via tex mess då är det illa. 
Det är väll inte bara mitt jobb att hålla kontakt eller?
Nä sånna personer har jag inte plats för i mitt liv längre. Man ska kunna ge och ta från båda hållen. 

Jisses vad du ändrat attityd till saker och ting senaste tiden sa Erika i dag...
Japp det har jag och det kanske inte faller alla i smaken men vet ni vad det passar mig alldeles utmärkt. Jag har ältat och deppat tillräckligt eller hur och inte har det bidragit till något bättre. 
Sen jag ändrade mitt tänk fick jag ett stort bakslag och det var jäkligt surt just den dagen jag fick det, men sen nästa dag vaknade jag med ett lende på läpparna. Allt händer av en anledning och faktum är att jag tänkt tanken på det som det gällde vid några tillfällen senaste tiden. Och nu hände det plötsligt fast inte på mitt initiativ vilket var lite snopet men samtidigt bara bra för jag tror faktiskt att funktionen och syftet var fyllt och det är dags att gå vidare och vända blad för det här kapitlet. 

Kan säga så här att det var länge sen jag var så förväntansfull och taggad för framtiden trots att jag har flera problem att lösa och inte har en aning om hur jag ska lösa allt. Men löser sig gör det alltid och det går fasen så mycket lättare när man omger sig av possitiva härliga månniskor som stöttar  och vill följa mig på min resa.

Så mitt tips till er om ni fastnat i negativa spår är att sätta er ner och skriva ner vad ni vill ändra på i livet? Det kan va jobb, i hemmet relationer osv. Rensa ut och avsluta det som inte är bra och börja fokusera på det du vill och drömmer om. Drömmar förblir bara drömmar om du har den inställningen att det kommer aldrig ske eller förändras. Tänker du i negativa banor så ja då lär du inte se possitiva förändiringar tro mig jag av någon vet. 
Du måste ändra ditt sätt att tänka och det är inte lätt men skriver du upp saker du VILL och läser dom varje dag när tvivlet och de negativa slår in så lovar jag att det går lättare att bryta mönster. Hur du sen ska nå dina mål är inte nått du ska hänga upp dig på. Håll fokus på vad du vill och nya dörrar och möjligheter kommer dyka upp som leder dig vidare på rätt väg. 
 
Det hela är rätt logiskt tänker du bara negativa tankar kommer du va fast i just det spåret och dra till dig mer motgångar. Men fokuserar du på det som är bra ,roligt och som gör dig glad och lycklig så kommer du börja se nya vägar , träffa nya intressanta människor och fler valmöjligheter.

Kan berätta mer om det här i ett annat inlägg men nu blir det en dejt med kudden. 
Natti natt...


Kommentera här: