Två stenar bort från mina axlar

 
Tittar in snabbt innan det är dags att åka ner och jobba några timmar på dagiset här nere. 
Letar annat jobb för fullt och har efterfrågat fler timmar hos cheferna och gärna ett längre vik men det härnder inte mycket på den fronten vilket börjar bli väldigt frustrerande då jag vet att flera ställen skriker efter mer personal. Nåja det löser sig säkert men som sagt frustrerande är det att gå och vänta på besked och att inte kunna veta hur mkt man jobbar varje månad.
 
Men problemen löser sig en sak i taget som tur är så det går åt rätt hålI i varje fall. Igår åkte Harry till nya ägarna på Orust där han ska vara läromästare till de lite duktigare eleverna på ridskolan som vill ut och tävla. Ska bli spännande att följa honom och vi kommer säkert möta honom på tävlingar i framtiden.

På eftermiddagen fick jag äntligen nyckeln till lägenheten och har kört dit de första sakerna tjohoo. Ja inget märkvärdigt bara ett par blomkrukor och en påse småsaker jag köpt på IKEA tidigare.
Bilen har krånglat nonstopp det sista så i förrgår fick jag kört in den till verksatan för tredje gången där den fortfarande är kvar suck. 

Så i dag har jag tillbringat morgonen med att anmälla adressändring, beställa el, bostadsbidrag osv. Gott att har det gjort och i och med att Harry äntligen blev såld och jag fått nyckeln till lägenheten så har jag två stora stenar mindre på mina axlar. 
Känner fortfarande väldigt stressad och har svårt att koppla av men det är så mycket annat också så det är bara att beta av en sak i taget.

Nästa sak på listan blir som sagt hitta en stabilare inkomst så när det är gjort har jag löst de stora tunga delarna. 
Flytten kan vi ta succesivt nu eftersom jag måste va kvar här tom maj. Så det kommer inte bli den här stressen som brukar bli när man står och ska ut från ena stället och in på andra i samma veva. 
Har fler som kan hjälpa mig flytta denna gången också så det kommer nog gå smidigt hoppas jag. 
Och det visade sig att jg har ett jättestort förråd till lägenheten också vilket innebär att jag inte längre behöver hyra förrådet jag har i Munkedal. 

Kommer nog bli bra det här och jag ser fram emot när man är helt på plats. Nä dax att fixa i ordning sig för lite jobb och nu är det snart helg igen gott gott eller hur?  

 
Hejdå Harry hoppas du kommer trivas i ditt nya hem. Han kommer garanterat bli en favorit bland barnen det är jag säker på ♥
 
 
 

Kommentera här: