Söndagslistan v 15

 
VECKA 15

MÅNDAG

Bästa: Fick äntligen hem bilen efter en vecka på verkstad
Sämsta: Trött och seg efter för lite sömn under helgen
 
TISDAG

Bästa: Fick tagit en tur med bilen som hade lite luft i systemet efter att varit i sär plockad, fick syn på att Langos boden hade öppnat så det blev lunch där samtidigt. Så gott nom nom.
Sämsta: Fortfarande inget svar på jobben jag sökt
 
ONSDAG:
 
Bästa: Fick tagit en tur till IKEA och inhandlat lite småsaker till lägenheten
Sämsta: Köpte en hel dröse gardinstångsfästen som inte passade, går dock att använda men inte med fästena som sitter på väggen redan. 
 
TORSDAG:

Bästa: Hoppade in och jobbade på Hogane som jag inte varit på sen i Februari
Sämsta: Krånglande hälsenor 
 
FREDAG:

Bästa: Fick med hjälp av Erika och Sebastian tömt i stort sett hela förrådet i M-dal och kört sängarna till lägenheten så vi kunde sova första natten där.
Sämsta: Lång dag och helt slut efter allt bärande men gott att vi fick till det mesta
 
LÖRDAG: 

Bästa: Nöjda glada barn som sovit gott första natten i lägneheten
Sämsta: Från flytt kaos till realtions kaos, blev bara några vändor med grejer sen blev det problemlösning för en vän som behövde akut hjälp. 
 
SÖNDAG:

Bästa: Vädret var helt suveränt på morgonen och förmiddagen. Fågelkvitter, sol näst intill vindstilla och fullt av blåsippor som blommar för fullt uppe i skogen. 
Sämsta: Lördagens drama fortsatte så tröttsamt och trist. Tråkigt när folk bara ser till sitt eget bästa och går över lik för att förstöra och skapa mer bråk för andra bara för att dom själv gjort misstag dom inte kan stå för. 
Hoppas båda parter löser sina problem och kan gå vidare på varsitt håll om inte annat för barnens skull. Blev med andra ord en väldigt turbulent avslutning på veckan även om det inte rörde min familj. 
Försöker hjälpa till så gott jag kan i varje fall som vänner ska göra.
 
 

Kommentera här: