Ljuslyktor och levande ljus kan man inte få för mycket av

 ”Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar och erbjudande för Cervera"
 
Hösten är här det har knappast någon missat även om vi hade toppen väder större delen av dagen i dag här uppe på den bohusländska delen av västkusten. Igår lika så då var det strålande sol och sommarvärme hela dagen så skönt efter allt regn. 

Men trotts blåst och spöregn på tvären och blöta leriga hagar så är hösten väldigt mysig. Träd och buskar skiftar färg dagarna blir kortare och mörkare så känns det välbehövligt att tempot sänks och man får möjlighet gå ner i varv på ett annat sätt. Brukar du ändra inrednings detaljerna efter årstiderna? Jag menar inte att ni ska byta ut alla möbelrna utan att byta ut andra detaljer som tex de sommriga ljusa gardinerna men även mattor, dukar ljuslyktor  i kalla färger mot mörkare varma färgtoner. Det ger en mer ombonad och varm känsla när det är kallt och ruggit ute.
Levande ljus är ett måste så här års så plocka fram ljusstakar, lycktor och ljusfat i koppar, guld och mässing och ställ undan de i silver , ljusa pastellfärger och ofärgat glas. Mörk grönt, brunt och svart fungerar också bra. Rött kan man ju vänta med till jul om man vill.

Här är några exempel från Cerverasom jag gillar klämde in en silvrig kandelaber dock men hittade ingen i mässing  osv i den storleken. Finns massa  att välja mellan i flera olika varianter och stilar.

Just nu erbjuder Cervera 25% på utvalda ljuslyktor v.34-41 hos Cervera! *Gäller ordinarie priser på ljuslyktor från Orrefors, Kosta Boda, samt Iittala Kivi/Kastehelmi/Bruk. Till hemsidan här >>
 
 

Kommentera här: