Glöm inte bort att ta hand om dig

 ”Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Gymgrossisten.com
 
4 stora skottkärror med skit har mockats ut och tippats i kontainern och lösdriften har halmats, vatten har fyllts på, kvällsmat har lagts in i boxarna och lunchhö har packats. Med andra ord dagens workout är avklarad.  I går plockade jag upp stolpen från den sista och största hagen där jag bodde innan. Kevin som var med påpekade att han hade en väldigt stark mamma som orkade bära en hel hög med stolpar samtidigt till bilen. 
Okej plaststolpen väger inte så mycket som de i trä men hade inget att köra dom på i hagen så för att slippa springa hundra gånger fram och tillbaks tog jag så många stolp med mig som jag orkade bära.
Trästolpen var inte så många men tyngre och vissa satt fast som bara den i marken  så man fick kämpa en stund med att få dom att släppa i marken.

Det är inget slappar jobb att hålla på med hästar som sagt och det känns i kroppen att man håller igång varenda dag. Ett besök eller två hos en massör för att klämma lite på mina spända axlar, nacke och rygg står högt på önskelistan kan jag intyga. Det är nog lite typiskt oss häst tjejer för vi prioriterar hästarna föra oss själva och som förälder är det samma sak barnen går fört no matter what.

Jag har ingen aning vad jag väger just nu men märker på kläderna att jag gått ner lite i vikt senaste halvåret. All cyckling och nu 9 hästar som ska ha mat och hållas rent för osv jag håller igång en hel del fortfarande.
Det där med kosten är svårt att få til vissa dagar när det är mycket att göra men jag försöker variera och testa nya saker i bland. Nått jag reagerat på för ett tag sedan är at jag blir väldigt trött och spänd i musklerna efter jag hållt igång ute. Åter igen hästarna ger man självklart tillskott för att hålla muskler och leder fräscha men man glömmer sig själv. 

Började på inrådan av en kollega på jobbet i sommras att ta extra protein i samband med träning. 
Har testat lite olika shaker och bars än så länge. 

Barebells är favoriten nom nom gud så goda bars dom har, denna med cashew är galet god. Inte så där kompakt ,hård och torr som bars ofta kan vara. Lite irriterande dock att dom inte finns i alla matbutiker. Men så satt Sebastian och kollade på Gymgrossistens sida nu när han börjat träna och självklart fanns det ju där också vilket jag inte haft en tanke på. I större förpackningar också vilket är perfekt och blir lite billigare än om man köper en och en. 

Ska nog ta och beställa nått för återhämtning också för att ge musklerna lite extra. Är ju inte 20 längre så känner att det är extra viktigt att ta hand om sig och vårda sin kropp så den ska hålla i många år till. Så nu gäller det bara att hitta prdukter som passar mig och mina behov för det är svårt att få i sig allt man behöver i den vanliga kosten. 

Tar du något kosttillskott och i så fall vad? Har du några knep eller tips på att hålla kroppen i form förutom olika motionsformer?

 

Kommentera här: