16 år redan tiden går för fortDå var det dags för familjens sista födelsedag för i år. I dag fyller Sebastian 16 år vart tar tiden vägen?
Nyss var han en liten skitunge som lekte med lasbilar och traktorer och tittade på Nalle Puh. 

Blir man inte påmind om att ta till vara på tiden innan så blir man det när barnen fyller år. Tiden som går kommer ju aldrig tillbaks igen så använd den väl säger jag bara.

I år blev det inget sjungande innan skolan, ingen var sugen på att gå upp vid  05:00 och sjunga för honom haha så vi ska fira honom i kväll i stället.  Ska strax iväg och handla lite till födelsedagsfirandet. 
Stort kalas ska vi ha om två veckor eftersom jag är i väg till helgen som kommer. Men i dag blir det bara jag , syskon och deras pappa som kommer fira honom.

Min lilla prins har blivit en stor kille på väg in i vuxenlivet med allt vad det innebär. Han har så stora planer för framtiden och är så målinriktad och vet vad han vill. Är så stolt över den han har blivit och den otroligt fina och snälla personen han är, ställer alltid upp för både mig och sina syskon och har ett hjärta av renaste guld ♥  Ska bli så roligt att fälja hans planer och idéer för den här killen kommer gå hur långt som hellst. 
♥ Älskar dig till månen och tillbaks och ännumer ♥

Bilden är i från igår när vi tog en sen lunch på Hamburgös café och bistro.

Kommentera här: