Ryggläge i soffan

Nu är snart denna veckan slut också ,dagarna går i en rasande fart även om jag inte tycker att jag fpr gjort så mycket vettigt just nu. 
Fick gjort i ordning pumpan efter att Emilia valt ut en mall. Tänkte skrivit ut den på datorn först men skrivaren krånlar igen så jag fick rita på frihand. Tycker jag fick till det någolunda och hoppas den blir så cool som vi hoppas när vi sätter ett ljus i den. Till nästa år ska jag se till att ha inhandlat lite mer knivar osv att jobba med för shit vad massa kul figurer man kan karva och skära till.

Sen  i eftermiddag och kväll har det gått i ett. Eva tittade förbi efter att ha varit över till Danmark och hälsat på Colby som tävlat i helgen. Sen kom Susanne med familj så jag kunde hjälpa Christian med hästarna som skulle skos om medan hon fixade middag. Ungsstekt lax nom nom och så skönt att kunna sätta sig vid bordet och middagen är klar.  Vi han spåna lite på en idé jag och Emiia kom på under tiden vi letade mall till pumpan.  Jag fick även två extra barn här för Alex och Athena stannade över. Lite trött är jag så ska snart förflytta mig upp till sköna sängen. 

Hoppas ni haft en bra helg och är taggade för en ny vecka?  

 


1 Amanda Jona [FOTOGRAF]:

skriven

Åh så fin er pumpa blev! :)

Svar: Tack ja den blev lite annorlunda mot de jag gjort tidigare med bara trekantiga ögon och bara massa tänder som är typ standard hehe. Behöver dock lite bättre knivar om man ska karva och skära ut mindre detaljer men det tar vi nästa år ;)
Miss Frostborn

Kommentera här: