Problem är till för att lösasDet blev inte mer regn i dag utan soligt men desstå blåsigare i stället.  Snickarna meddelade att dom kör igång uppe hos mig imorgon vilket passar bra för då ska barnen till skolan så då blir det lite lugnare hemma för i dag har det märkts att dom fått tillbaks energin och börjat bli rastlösa av att bara va hemma. 

Har passat på att tvätta i dag  och damsuga, det lär blir så mycket bös nu när dom drar igång i morgon hua mig men hoppas dom fixar det dom ska snabbt. Längtar riktigt tills dom är klara så man kan börja få ordning på allt. 

I övrigt har den här dagen bestått av att jag suttit och samlat info och letat nya användbara tips och idéer. Telefonen har fortfarande varit tyst och inkorgen i mailen "tom" på responsen från jobben jag sökt. Som jag nämnde i morse så kan jag inte sitta och bara vänta på att något ska hända. I morgon är det fredag och ännu en vecka lider mot sitt slut. Men allt eftersom jag suttit och letat info i dag så har jag känt mig mer och mer  övertygad om att detta kommer lösa sig till det bästa och den jobbiga stress känslan som hängt över mig senaste tiden har börjat avta. 
Har hittat flera intressanta idéer i dag som jag skulle kunna byta ut de delar jag inte kan göra i verksamheten nu när jag är själv. Intressant när man letar efter info om en sak och hittar andra saker man inte tänkt på innan, det är jätte roligt. Så nu är jag ivrig att spåna vidare med materialet jag börjat samla på sig. 


Lite sliten är jag men får jag bara räddat den sjunkanade skutan så ska det bli tid för att skicka den här mamman på en välbehövlig spa weekend innom en inte allt för lång framtid hoppas jag. 

M kom förbi och grejade med Sebastians moped en stund efter jobbet och stannade och nattade de små innan han åkte. Uppskattat av allihopa men gladast i dag av hans besök var nog Fendi haha jisses vad hon hoppade runt hans ben husses prinsessa som hon är.
När han åkt satt jag och Sebastian och pratade lite innan han gick och la sig också. Plötsligt så säger han att gud vad lugnt det har blivit! Vad menar du undrar jag? 
Med Kevin och Emilia dom märks ju nästan inte längre, innan har det alltid varit någon av dom som inte varit på humör , det tjaffsar osv. Men nu är dom mycket lugnare speciellt det sista. 
Hm jo jag ser ju en enorm skilland bara från när vi flyttade hit men när han säger det så har det lugnat sig ytterligare senaste dagarna bara.
Vi funderar lite på vad vi gjort eller inte gjort som bidragit till det?  Dom har trots allt varit hemma i nästan en hel vecka och brukar tröttna efter nån dag i vanlig fall. 
Det kan ju ha att göra med att de träffat sin pappa varannan helg den sensate månaden och han har faktiskt varit hit mitt i veckan vid två tillfällen också på dessa veckor och så ofta har dom inte träffat honom sen innan vi flyttde i sär. M verkade faktiskt lite mer harmonisk nu också mot tidigare även om han har tusen grejer på jobbet och privat. Hoppas det kan fortsätta så för det hade varit skönt om allt lugnade ner sig och blev regelbundet i någin form. Då kan vi planera in våra helger lättate och barnen vet när de träffar honom nästa gång. 

Jahopp när nu är det snart dags för en date med goa kudden igen  så man orkar med nyggkaoset i morgon. 
Sov gott och dröm sött Zzzz


Kommentera här: