Lite nytt i smink hörnan

”Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Nordic Feel”
 
Har äntligen fått klickat hem primer och nytt puder som varit slut länge. Förr var jag inte så noga med att lägga en bra bas under sminket jag tänker använda. Resultatet blev därefter såklart för efter några timmar så var det inte mycket ögonskugga osv kvar. När jag bara går hemma som jag gör mest nu så sminkar jag mig inte för vad har det för betydelse när jag är ute och mockar skit för hästarna liksom haha.
 
Men härom veckan så fick jag en kommentar om att jag verkligen har två olika utseende beroende på om jag sminkar mig eller inte. Jo jag får erkänna att jag ser inte så rolig ut utan smink för min hud ser inte så rolig ut med alla blemmor osv som kommer av att jag inte är i helt i balans med vare sig kost eller stress just nu. Hur som helst så behövs en bra bas under foundationen osv för att det ska täcka allt och sitta länge och jag har haft slut på primer ett tag dessutom behöver jag ett nytt puder också så det var bara att klicka hem från Nordic Feel


 
Max Factor Facefinity All Day PrimerNyx High Definition Eye Shadow BaseMaybelinne Fit Me Matte & Poreless Powder

Fick även ett doft prov som luktade väldigt gott.

Just nu erbjuder Nordic Feel  15% på doft! Så är det dags att köpa en ny parfym eller varför inte köpa julklapp så passa på att fynda. 
 
Erbjudandet gäller så länge produkterna finns i lager och som längst t.o.m. 2017-11-04. Gäller ej value packs eller varumärkena Biotherm, Cacharel, Diesel, Giorgio Armani, Guy Laroche, Lancôme, Paloma Picasso, Ralph Lauren, Viktor & Rolf & Yves Saint Laurent.

Ni kommer till Nordic Feel här>>

Kommentera här: