Halloween firande eller inte

 
Godmorgon fina du! Nu ska vi se det är i dag som det är halloween eller rör jag ihop det med Alla helgons dag som är lördag?  Jo men visst är det i dag ungarna ska springa runt och köra bus eller godis? 

Hur som hellst vi har ett stor problem när det gäller detta för det är bara Emilia som vill göra sånt hon älskar Halloween och klä ut sig osv vilket inte de andra göra. Och som det verkar så gör ingen i hennes klass det heller.  Kommer ihåg när vi bodde i Norge där gick dom verkligen all in mot vad vi gör här i Sverige, det var några år sedan men jag tycker inte det blivit någon jätte förändring här i Sverige sen dess. Man firar mest hemma med olika party men att gå ut och göra bus eller godis verkar inte så stort än kanske är det större i städerna?

Kevin är dessutom dunder förkyld och inte alls i form att springa runt  och knacka dörr. Så jag är lite funderasm på hur Emilia ska göra för det är inte roligt att gå runt själv och det finns ju viss risk att hon kommer hem väldigt besviken. Mycket hus finns det men det mesta är ju sommarboende här på ön så i så fall får hon åka över till andra sidan och gå där.  Ja vi får se hur det blir hon har inte vaknat än så vi har inte hunnit diskutera det.

Till helgen ska vi ha halloween party här hemma i varje fall som vi planerar förfullt på. Finns så mycket roliga idéer på både mat och dekorationer osv på Pinterest. Alla barn ska få klä ut sig och vuxna med om de vill sen blir det lite knykalas upplägg dvs alla tar med sig något att äta och så gör vi ett buffébord med massa läskiga små rätter. Och nån smarrig läskig dessert efteråt. Vad vi ska ha för aktiviteter har jag inte kommit på än men det kan ju bli lite spel kanske för oss vuxna och sen får vi se vad för kul vi hittar på med barnen.

Nu får det bli lite kaffe sen ska jag och Sebastian köra ut en bal hö i lösdriften.   
Är förkyld jag med så är inte så jätte sugen på att vara ute och greja men det är inte så kallt nu som det var igår så det är ett plus. 
Ha en fin dag nu så hörs vi senare.Kommentera här: