Glöm inte reflexerna när du rider i höstmörkret

 
 
- Detta inlägg innehåller adlinks i samarbete med Horze -
 
 
Hösten är här och vintern väntar runt hörnet dagarna blir kortare och mörkare. Nått som borde vara självklart men som det slarvas otroligt mycket med är reflexer oavsett man är ute och riderute med hunden eller är på väg till eller från skolan/jobbet. Att vistas under gatubelysning är inte tillräckligt för lampornas sken  täcker inte alla vinkar och vrår vi befinner oss i. Vet inte hur många gånger man passerat folk i olika korsningar eller gathörn där man knappt sett personen för att gatljuset inte når dit de befinner sig. Ännuvärre i närheten av buskar och träd som kan skapa skuggor och skymma även på det mest upplysta områdena. 

Det värsa är alla föräldrar som låter sina barn och ungdommar med förden delen vistas ute i mörkret utan en ända refelx på sig! Det är vansinnigt men man ser det varenda höst när mörkret kommer.  Ju mer reflerxer dessto bättre men en är bättre en ingen så snälla se till att ni och barnen syns ute i trafiken.

Och glöm inte bort att se över de reflexer ni har för med tiden så försämras reflexerna i takt med att materialet åldras och slits. Så byt ut och skaffa nytt med jämna mellan rum! 
Här nedan kommer lite exempel på vad som finns för häst och ryttare hos Horze.

Erbjudande till alla nya kunder!
Mellan 11/10 och 31/12 erbjuder Horze alla nya kunder 15 % rabatt på hela köpet ange koden: HZSIGNUP i kassan när du kommer till betalning.

Kommentera här: