Då kör vi igång en ny veckan

 
Godmorgon på er är ni taggade för en ny vecka?  Det är jag även om förkyldningarna kommit tillbaks i familjen suck. 

Vi har ju höstlov nu men eftersom fritids är öppet så gick jag upp tidigt ändå och fixade hästarna som vanligt i fall att jag skulle bli inringd, vilket jag inte men i varje fall.  Det är gott att komma upp tidigt för man hinner gör a så mycket mer. Jag har hunnit sortera och planera lite med papperna efter helgens demo och kommande demos, kolla efter lite jobb men det hade inte kommit något nytt sen i fredags tyvärr. 

 

Kevin är inte riktigt i from förkyld och har ont i halsen sen i går kväll stackarna. Så typiskt att dom ska bli dåliga när det är lov.  Emilia och Arhena har gått till affären för att köpa kokos så att dom kan baka chokladbollar och de stora grabbarna ligger och sover fortfarande.

Det är strålande sol lite blåsigt och svinkallt i vinden burr men blåsten är bra för då torkar det upp ute i lösdriften så att det inte blir så himla tungt att mocka är ju inte riktigt fräsch i kroppen för tillfället. 

Har ni föresten något önskemål om inlägg ni vill jag ska skriva, tex tips, pepp eller annat? 
Hade blivit jätteglad om ni lämnade en liten kommentar iså fall. Vill ju att ni ska tycka bloggen är intressant och givande att besöka så kom gärna med lite önskemål.

Tipsa gärna om era bloggar eller andra bloggr ni följer för det är alltid roligt att följa. 

Ha det gott så länge och missa inte veckans måndagspepp inlägg som kommer vid lunch.

Ha en fin måndag allihopa!


Kommentera här: