I bland har jag lust att bara ge upp

 
 
Alltså jag vet inte riktigt vad jag ska skriva...
Som ni vet har jag haft det väldigt tuff och mycket motgångar under lång tid. Jobbsökandet går trögt det är svårt att hitta ett jobb som fungerar med livspusslet för min del. Mitt hopp just nu är att Harry snabbt ska bli såld men att köra honom till Danmark var ett misstag har det visat sig. Han håller inte måttet för vad dom förväntat sig och går tydligen inte att få sålt för det jag borde få för honom och som ponnyer i hans utbildnings nivå ligger på i Sverige. Mycket märkligt tycker jag men ja ja inget att göra åt. Fick i söndags en annan intressent som ville köpa honom, visserligen inte till det pris som jag minst ville ha men jag vet vart han hamnar och har möjlighet att köpa tillbaks honom till Emilia så småningom.
 
Det kändes bra att trots allt ha någon liten lösning.
Började leta bil eftersom min gamla volvo sjunger på sista refrängen men den lyckan varade inte länge för i dag fick jag besked att det inte var intressant längre så nu står jag på ruta ett IGEN... 
Min första tanke var att det är inte meningen att den ponnyn ska säljas. 
Sen kom givetvis känslan av panik, uppgivenhet och enorm besvikelse. Varför alla dessa jäkla bakslag? Jag blir inte änns förvånad längre för motgångar har avlöst varandra för min del senaste året. Jag är inte den som ger upp men i bland får jag faktiskt lust att göra det. Som nu för nu börjar det bli för mycket.Jag är så less på skiten rent ut sagt varför kan inte saker och ting börja rulla på och fungera? 

Givetvis ger jag inte upp denna gången även om jag har lust att göra det för mina barn förtjänar bättre än så här. 
Så reser mig upp ännu en gång och borstar av mig kopplar på ett  fake smile och går vidare...

Nu blir det att ännu en gång försöka hitta nya lösningar. Det upplägg jag haft hitills har uppenbarligen inte fungerat så frågan är vad jag ska göra i stället?

Som om det inte räckte med det så kom en mycket ledsen dotter hem med sin storebror efter att ha tagit en "Bus eller godis " tur som inte gick som planerat. Dom såg inte skymten av andra barn som var ute på detta och nått godis fick hon inte med sig heller. Jag är inte förvånad för folk verkar inte fira Halloween på samma sätt här som i städerna eller för att inte tala om i Norge. Hon var så ledsen och besviken men blev på bättre humör när jag påminde henne om våran halloween fest till helgen. Hade nämligen det här i åtanke när jag bestämde att vi skulle ha en fest för jag misstänkte att denna dagen skulle bli en flopp. 


Jahopp roligare än så här blev det nte i dag men vet ni vad i morgon är en annan dag så jag hoppas jag morgondagen bjuder på lite trevligare överaskningar. 

 

Lite nytt i smink hörnan

”Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Nordic Feel”
 
Har äntligen fått klickat hem primer och nytt puder som varit slut länge. Förr var jag inte så noga med att lägga en bra bas under sminket jag tänker använda. Resultatet blev därefter såklart för efter några timmar så var det inte mycket ögonskugga osv kvar. När jag bara går hemma som jag gör mest nu så sminkar jag mig inte för vad har det för betydelse när jag är ute och mockar skit för hästarna liksom haha.
 
Men härom veckan så fick jag en kommentar om att jag verkligen har två olika utseende beroende på om jag sminkar mig eller inte. Jo jag får erkänna att jag ser inte så rolig ut utan smink för min hud ser inte så rolig ut med alla blemmor osv som kommer av att jag inte är i helt i balans med vare sig kost eller stress just nu. Hur som helst så behövs en bra bas under foundationen osv för att det ska täcka allt och sitta länge och jag har haft slut på primer ett tag dessutom behöver jag ett nytt puder också så det var bara att klicka hem från Nordic Feel


 
Max Factor Facefinity All Day PrimerNyx High Definition Eye Shadow BaseMaybelinne Fit Me Matte & Poreless Powder

Fick även ett doft prov som luktade väldigt gott.

Just nu erbjuder Nordic Feel  15% på doft! Så är det dags att köpa en ny parfym eller varför inte köpa julklapp så passa på att fynda. 
 
Erbjudandet gäller så länge produkterna finns i lager och som längst t.o.m. 2017-11-04. Gäller ej value packs eller varumärkena Biotherm, Cacharel, Diesel, Giorgio Armani, Guy Laroche, Lancôme, Paloma Picasso, Ralph Lauren, Viktor & Rolf & Yves Saint Laurent.

Ni kommer till Nordic Feel här>>

Halloween firande eller inte

 
Godmorgon fina du! Nu ska vi se det är i dag som det är halloween eller rör jag ihop det med Alla helgons dag som är lördag?  Jo men visst är det i dag ungarna ska springa runt och köra bus eller godis? 

Hur som hellst vi har ett stor problem när det gäller detta för det är bara Emilia som vill göra sånt hon älskar Halloween och klä ut sig osv vilket inte de andra göra. Och som det verkar så gör ingen i hennes klass det heller.  Kommer ihåg när vi bodde i Norge där gick dom verkligen all in mot vad vi gör här i Sverige, det var några år sedan men jag tycker inte det blivit någon jätte förändring här i Sverige sen dess. Man firar mest hemma med olika party men att gå ut och göra bus eller godis verkar inte så stort än kanske är det större i städerna?

Kevin är dessutom dunder förkyld och inte alls i form att springa runt  och knacka dörr. Så jag är lite funderasm på hur Emilia ska göra för det är inte roligt att gå runt själv och det finns ju viss risk att hon kommer hem väldigt besviken. Mycket hus finns det men det mesta är ju sommarboende här på ön så i så fall får hon åka över till andra sidan och gå där.  Ja vi får se hur det blir hon har inte vaknat än så vi har inte hunnit diskutera det.

Till helgen ska vi ha halloween party här hemma i varje fall som vi planerar förfullt på. Finns så mycket roliga idéer på både mat och dekorationer osv på Pinterest. Alla barn ska få klä ut sig och vuxna med om de vill sen blir det lite knykalas upplägg dvs alla tar med sig något att äta och så gör vi ett buffébord med massa läskiga små rätter. Och nån smarrig läskig dessert efteråt. Vad vi ska ha för aktiviteter har jag inte kommit på än men det kan ju bli lite spel kanske för oss vuxna och sen får vi se vad för kul vi hittar på med barnen.

Nu får det bli lite kaffe sen ska jag och Sebastian köra ut en bal hö i lösdriften.   
Är förkyld jag med så är inte så jätte sugen på att vara ute och greja men det är inte så kallt nu som det var igår så det är ett plus. 
Ha en fin dag nu så hörs vi senare.