Vips börjar telefonen ringa

 ”Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Gymgrossisten”
 


Tisdag och grått och regnigt.
Inget jobb i dag men har blivit inringd både i morgon och på torsdag  på olika ställen fritids och dagis i Grebbestad. Skönt att det börjar droppa in några pass i varje fall för december är ju en månad när det går mycket pengar.
Sen är det skönt att få något att göra på dagarna så man håller sig sysselsatt. Tiden går fortare och man får annat att tänka på för jag svävar väldigt lätt i väg just nu och har en del hjärnspöken som drar iväg med tankarna. Jag är verkligen ett projekt att bita i osäker och rädd för misslyckande så "någon" har ett hästjobb minst sagt framför sig. Bara att behålla mitt fokus åt det hållet vi ska är en utmaning kan man väll säga. Men jag tror jag träffat en person som är envisare än vad jag är så det löser sig garanterat till det bästa hehe.

Fick hämta hem en hängig och förkyld dotter från skolan som inte blivit kvitt sin förkyldning än. Alla tre ungarna går och snorar och är förkylda och det är lite smått tröttsamt att det inte ger sig. 
Fick tagit vägen om affären och köpt apelsiner och kiwi att boosta imunförsvaret med. Frukt och grönt är givetvis det bästa men det är svårt att få i sig tillräckligt med vitaminer och mineraler via frukt eftersom dom är så hårt uppdrivna och inte får tillräckligt med soltimmar som dom behöver för att mogna klart innan de skördas.
 
Gillar man inte frukt eller grönsaker så kan man ju ta kosttillskott i stället. Det hittar du även i mat affärerna men vill man har ett bra utbud hade jag rekomenderat att titta på välsorterade butiker som tex apoteken och häslokost eller sport inriktade butiker som tex Gymgrossisten som har ett stort urval med bra produkter som du kan hitta här >> 
 
Är du trött och hängig och ofta förkyld kan det bero på att du behöver mer av någon vitamin eller mineral.
Tänk på att det kan ta ett tag innan man känner någon förbättring. Kroppen är unik och svarar olika snabbt hos olika personer. Vissa känner effekt efter ett par dagar medans andra behöver längre tid att ställa om sig och få effekt.  Har du en ordentlig obalans i kroppen så krävs det ju så klart lite längre tid innan kroppen är i fas igen så håll ut.Tänk även på att det är bra att äta tillskott året om och inte bara när förkyldningen kommer då är det ju redan försent. Kroppens imunförsvar behöver tid att byggas upp och behöver underhållas året om för att fungera så bra som möjligt.
Kommentera här: