Uppvärmning inför morgondagen


Detta är den bästa tiden på dygnet just nu när alla måsten för dagen är avklarade och man kan sätta sig och bara va en stund innan kudden kallar.

Hundarna ligger och snarkar på kapp bredvid mig i soffan. Ska köra ett träningspass strax tänkte jag och tömma mig på den sista energin typ så lär jag somna gott sen.  Dagens jobbpass på 4 timmar gick bra full fart från början till slut och kallt på slutet efter att vi varit ute större delen av dagen. Bara vänja sig för i morgon blir det ett "härligt" 8 timmars pass ute hela dagen tjoho liksom.  Blir att pallra på sig kläder vill jag lova burr. Det här med utomhus dagis ska verkligen bli intressant att se hur det fungerar. Visst att man ska va ute mycket men vädret här på kusten är inte alltid så roligt men är ju ok om man har möjlighet att gå in när det blir för jävligt. Så ja detta ska bli intressant kan man väll säga och som det ser ut på väderprognosen så ska det regna hela eftermiddagen och inte vara speciellt varmt så ser fram emot morgondagen gör jag inte även om det ska bli intressant. 
Fin solnedgång var det på vägen hem det här är i från när jag passerade Fjällbacka. 
Blev ingen ridning för Emilia i dag heller men nu verkar förkyldningen äntligen klinga av lite så jag hoppas det ger sig nu. Sebastian är i stan på bio med M och ska sova där i natt så han behöver jag inte jaga upp i morgon men det blir tidigt upp för mig ändå för att hinna få ut hästar och fixa för barnen innan jobbet. 

Nä träna var det sen sängen. 
Hoppas ni haft en bra onsdag nu är det inte långt kvar till helgen igen. 


Kommentera här: