Tanten behöver leaupp sig

En härlig ridtur i det fina vädret blev det och i dag var Dolly cool lugn och brydde sig inte om något medan Absolutely var lite mer på tårna till och från. Det blåste inte så mycket mitt på dagen så det var verkligen ett perfekt väder att rida i för när man bor på en ö så kommer havsvindarna in och de är inte speciellt varma så här års. 


Inte nån direkt fotomodell för dagen om man säger så, tränset kliade och hon skulle skrubba huvudet både här och där när jag tagit av tränset.  


I väntan på att få komma ut i hagen igen.
 
Sen har dagen bestått av städande, bädda rent i sängen, tvätta, laga middag och plocka in hästarna sen på kvällen.  Nu har jag och barnen sett på film och haft lite mys innan det blev sängen. Kevin ville sova hos storebror så det fick han. 

 

Själv sitter jag nu och planerarvidare för jul och nyår. Så kul fasten jag inte har en aning om hur det kommer bli eller hur man ska lägga upp det än. Har lite idéer som jag ska klura vidare på så det blir nog bra hoppas jag.  
Ska tappa upp ett bad nu och rasta hundarna en sista gång sen blir det sängen det känns att man vaknade tidigt i dag och hållt igång hela dagen.  Är så stel för tillfället speciellt i höfterna och i fotleden. Behöver verkligen lea upp mig så ridningen i dag gjorde gott en stund i varje fall . Tanten börjar bli gammal och stel haha. Nåja jg har haft känningar där tidigare och min naprapat har förklarat att jag är väldigt kort i mina höft sträckare eller vad det kallas och att ridning och dans gör susen. Hm ja dans är ju inte min grej men rida kan jag ju göra men behöver göra det oftare  för att det ska bli bättre. Har int blivit så regelbundet som jag önskat. 
Och fotleden den är känslig på väder omslag och gillar inte ridningen för att vinkeln när man trampar ner hälen som man ska göra känns i fotleden efter en stund så jag är gott svullen nu. Antar att det blir bättre om jag jobbar med det, har ju balansplattan tex. Men helt problemfri kommer jag nog aldrig bli i fotleden det är jag medveten om . 

Hoppas ni haft en skön lördag hur som helst,


 

Kommentera här: