Startar veckan med jobbintervju


Hej på er finisar då kör vi igång en ny vecka igen nu då.

Jag startade dagen med att lämna bilen på service i Munkedal och fick med låebilen sen åka på jobbintervju. Intrevjun gick bra och jag har nu ökat ut min timvikarie anställning med ytterligare ett gäng förskolor i kommunen. Täcker nu alla ställen utom själva Tanum och Bullaren så nu får vi hoppas att jag får lite rulians på jobben fram över. 
Blev inringd i morse från ett av fröskolorna jag fick förra veckan men fick tacka nej eftersom jag hade bokad tid på verkstaden med bilen i dag. Men finns risk att hon ringer mig i morgon sa hon så vi får väll se. Blir att inhandla lite vinterklädr för min del för det dagiset är dom ute hela tiden burr.  

 

Jahopp känns rätt okej faktiskt så hoppas att jag får mer timmar den här månaden till en början i varje fall. 

Sitter nu och klurar på hur jag ska göra med Harry som kommer hem från Danmark i slutet av månaden? Han föll inte danskarna i smaken så han kommer hem igen och frågan är vad jag ska göra med honom? 
Jag hade ju behövt sälja honom för att få loss lite pengar men samtidigt så hade Emilia kunnat ha honom och rida på hade jag antigen haft en halvfodervärd som kunnat rida och tävla honom också hade det funkat. Visst jag kan hålla igång honom och rida honom jag med men ekonomin tillåter inte det just nu. Har egentlgien inte plats till honom heller... Så hm ja det är nått vi får fundera på, vet ju vad Emilia tycker i varje fall men.

Nu väntar jag på att dom ska ringa från verksatan så jag kan åka och hämta bilen igen. Sen blir det hem och fixa middag och dona med det valiga. Kevin ska med en kompis hem efter skolan så det blir att åka och hämta honom senare ocskå. Det vanliga vardags pusslet alltså. 
Kommentera här: