Slut på höstlovet

 
M.Å.N.D.A.G igen och skola igen för barnen. Kevin var inte så lycklig över det vilket inte är så konstigt eftersom han lagat dunder förkyld större delen av lovet stackarn. Men han fick leka de sista dagarna i varje fall och nu är det inte långt kvar tills det är dags för jullovet.

Helgen gick fort och igår hade jag fullt upp med allt möjligt från morgon till kväll. Deltog i ett webinar om consulting business. Sansa åkte till Strömstad på inridning och fick besök två gånger under eftermiddagen och kvällen, trevligt.  Sebastian som varit hos Mathias i helgen hade haft jätte roligt och hade massor att berätta när han kom hem. 

I dag har jag lite ärenden att uträtta och fick precis mail från en av förskolorna jag sökt jobb på om att dom vill träffa mig så nu väntar jag på dag och tid till det mötet. Känns ju som en bra start på veckan. 

Hoppas vädret håller i sig några dagar nu också så jag kan riva sommarhagen där stängslet ska ner.  Annars är det de vanliga sysslorna här på gården och rodda vardagspusslet med barnen. 
Och börja planera lite inteför jul kanske är det väl dags för också.

Ha nu en bra start på veckan allihopa!


Kommentera här: