Onsdagen så här långt

 
”Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cervera ”
 
Onsdag och lillördag veckorna rullar verkligen på. Inte helt oväntat har jag två barn hemma dunder förkylda. Emilia är verkligen så risig stackarn näsan rinner som en fontän och hon har lite feber. Så ingen ridskola i dag tyvärr. Kevin är frusen och har ont i huvudet och ligge ri soffan han med och ser på film. 

I morse blev det en tur till Hällevadsholm och lämna in släpet för service av bromsar som krånglar.
På vägen hem ringde dom från skolan och undrade om jag kunde hoppa in och jobba på fritids en dag i slutet av månaden när nån skulle vara ledig. Hoppas det blir fler pass den här måandaen så klart så man får int lite pengar till jul. 

På tal om jul så önskar jag mig en kaffebryggare och skulle behöva lite nya kaffekoppar också. Hittade lite som jag gillade hos Cervera men det finns massa mer att välja mellan där och många är serier som går att öka ut med fat och annat porslin. Jag har sedan tidigare lite tallrikar från serien Corona från Rörstrand men har inga kaffekoppar så det är ju något jag kan fortsätta samla på ett litet tips inför jul till önskelistan eller om ni inte vet vad ni ska köpa i julklapp. Ni hittar fler tips och varianter här >

 

Kommentera här: