Onsdag snart helg igen


O.N.S.D.A.G!
I dag vaknade vi till ite snö igen men inga mängder bara ett litet lager. Hoppas det blir några minusgrader framöver nu för det är så blött och lerigt överallt. 

Jahopp vad händer i dag då? Jag har fått tacka nej till två jobberbjudnande till hitills pga att jag inte har bil men ska jobba i morgon i varje fall. 
Har massor att göra här hemma men får inte riktigt tummen ur så frustrerande men har trots allt lyckats köra på Mell Robbins tips att fokusera på 2 saker om dagen och det har funkat. 
I dag står tvätt på to-do listan eftersom jag jobbar i morgon. Och försöka få lite mer orning. Sebastian har varit frustrerad över att han inte har något extra jobb så han kan få in lite pengar så jag kom med ett förslag på hur han kan få lite pengar genom att hjälpa till här hemma såhärom dagen gjorde han i ordning tvhörnan sen får vi se vad nästa projekt blir.
 

Onsdag och lillördag snart är det helg igen och det blir barnledig helg för min del. Vad jag ska hitta på vet jag inte, har ingen bil så kommer ju ingenstanns i varje fall. Passa på att ta det lugnt är kanske det första man tänker men grejen är ju den att jag nuförtiden tar det väldigt lugnt oavsett. Det är inte så mycket stress för vår del längre, visst finns det saker som är frustrerande men det är sånt jag inte kan göra något åt så med andra ord inte något att stressa upp sig över. 
Har en liten ny idé jag funderat på ett tag som Sebastian plötsligt utan att veta om att jag haft tanken tar upp som förslag här om kvällen så det blir att jobba lite på den idén kanske. Kanske börjar på den redan i dag vem vet hihi. 

Emilia har ridning i kväll men det ska hennes pappa köra henne till eftersom jag inte har bil. Fasen vad handikappad man blir även om jag har affär nära så vi kan handla maten vi behöver. Det finns ju annat man ska göra också och just nu får jag inte gjort en del av det pga att jag inte kan ta mig någonstanns suck.  Nåja får helt enkelt sparka mig själv i arslet och få saker och ting gjort här hemma under tiden. Nyårsplaneringen ska ju fortsättas med också, börjar få lite översikt över hur jag ska lägga upp det nu så det blir kanon bra. 

Jahopp dags att ladda en ny maskin tvätt. 


Kommentera här: