Om jag - lista

 

 
Hittade en kul lista som jag lånade av Linn Herbertssons blogg >>
 
Om jag inte hette Veronica skulle jag: Heta Martina eller Samantha. När jag var yngre hatade jag mitt namn och ville heta nått av förslagen. Men som vuxen tycker jag att mitt namn är helt ok.

Om jag fick byta ansikte med en kändis skulle jag: byta med Angelina Jolie eller Eva Longoria

Om jag kunde spela ett instrument jättebra skulle jag: Piano har avverkat ett antal pianolektioner när jag var liten men spelade hellre på gehör än efter noter vilket ställde till det efterosm jag bara kunde spela med en hand på det sättet. 

Om jag bara fick lyssna på ett band resten av livet skulle jag: Band är utan tvekan Metallica men artist hade varit Sia. Jag bara älskar henne och hennes texter

Om jag kunde skapa mitt eget drömplagg skulle jag: skapa en super skön lång mysig kofta att svepa in sig i ruggiga höstkvällar elller kalla vinterdagar. Hatar stixiga koftor eller sånna som är för tunna, det ska vara lite tjocklek på tyget men samtidigt inte tungt och sticksigt material.

Om jag kunde få uppleva en dag en gång till skulle jag: Här skulle jag så klart svarat när barnen föddes men det är så självklart. Men utöver det så skulle jag vilja uppleva nån hästig dag från när jag var yngre och mer eller mindre bodde i stallet. Det var en beskymmersfri tid när man inte såg några begränsingar på vad man ville göra eller klarade av. Skulle vilja ha lite av den attityden jag hade då.

Om jag fick ändra tre saker med mitt utseende skulle jag: Efter 3 barn och en del övervikt så ser inte min mage så rolig ut så hade jag vågat hade jag faktiskt fixat den, mina ögonbryn har alltid växt lite oregelbundet så är lite speciella att forma så normala bryn hade jag velat ha. Och slutligen skulle jag gjort något åt min hud  annsiktet som är väldigt full med ärr efter alla finnar och blemmor jag inte låtit vara genom åren. 

Om jag skulle byta jobb imorgon skulle jag: Hade jag haft pengar hade jag startat en Country club med hotell/spa och massa aktiviteter däribland en stor hästverksamhet

Om jag hade en superkraft skulle det vara: att hjälpa folk att komma på rätt spår i livet. I bland önskar jag att man kunde läsa tankar för att kunna förstå hur folk tänker i olika situationer så att man hade kunnat hitta lösningar på problem och visa dom vilka verktyg dom ska använda för att nå dit dom vill eller rätta till saker som gått galet tidigare. 

Om jag var tvungen att bo i en annan stad för resten av mitt liv skulle jag: bo i Drøbak (Norge), Örebro eller  någonstanns utefter kusten mellan Göteborg och Malmö

Om jag bara fick äta en rätt varje dag resten av veckan skulle jag: Lax i alla de former typ. Det är så gott och går att variera 

Om livet tog slut på söndag skulle jag: Tillbringa resten av veckan med familjen och mina vänner och göra så mycket roligt vi hann med. Prata minnen och planera för framtiden, vill ju att livet ska gå vidare  och bli bra för de som är kvar den dagen jag inte finns mer.


Kommentera här: