Nothing else matters, allt har sin gräns

 
 
 

Godmorgon fina du! Lördag morgon och här sitter jag med en kaffe och ska snart gå ut och släppa ut hästarna.  
Hörde lilleman tassa runt uppe han har sovit inne hos sin storebror i natt Emilia är i stan med sin pappa vilket grabbarna också skulle varit egentligen. Men ända sen dom fick frågan i torsdags om dom vill åka till honom har det varit kaos här hemma för nej dom ville inte. 
Det är första gången som båda verkligen säger i från och blivit riktigt upprörda när jag föreslagit det och reaktionerna har avlös varandra de sensate två dagarna. Ingen tvingar dom så klart men måste erkänna att just nu känns det väldigt väldigt jobbigt för jag har aldrig sett den här reaktionen tidigare. 
Men dom går igenom faser precis som jag gjort och just nu ligger inte deras pappa på topp listan kan man väll säga. 

Det jobbigaste är att vara personen mitt emellan för jag får ta deras frustration och besvikelse när dom är arga och ledsna på hans betende samtidigt som deras pappa tycker att jag är dum i huvudet när jag säger ifrån. Hur jag än vrider och vänder på det så är det någon av parterna som inte är nöjda och det börjar bli väldigt påfrestande. Det är mer än 1,5 månader sen vi gick i sär jag önskar att saker och ting hade fungerat lite bättre än vad det gör efter såpass lång tid. Jag vill att det ska bli bra för alla, barnen betyder mest för mig och jag vill gå vidare i livet men...

Hur som helst i dag är en ny dag och vi ska till Torp senare för att shoppa lite vinterkläder osv. Eller vi är detr inte deras pappa ska göra det medan jag får roa mig på annat håll. Hoppas att det blir en bra dag för jag vet inte hur många mer känslo utbrott jag klarar just nu om jag ska var ärlig. Satt till en bit efter 02:30 och lyssnade på Metallica och bara grät. Det är det som funkar när jag känner att jag inte orkar var stark och hålla ihop. Musik och hästar är den bästa terapin när livet är tufft. Blir inte bättre av att jag saknar en annan person frusktansvärt mycket nu också. Men men den här helgen blev inte som jag hade tänkt mig kan man väll säga.


Fick till en fin bild på mig och Emilia igår trots mina svullna ögon efter senaste sömnlösa natten med massa tårar.
Även om jag är frustreade arg och ledsen så jag håller på att spricka i perioder så går jag upp varje morgon och ta på mitt poker face... 


 
 
 

Kommentera här: