Ni förtjänar bättre än så här

 
Godmorgon fredag!
Helgen runt hörnet och det blir full rulle här. 

Ska köra Sebastian till tåget vid lunch för han ska till Mathias i Göteborg i helgen. Kevin är äntligen piggelin i dag och ska strax till en av grannarna och leka, Emilia sitter och gör halloweenpyssel till morgondagens halloweenfirande. Hur det blir i morgon vet jag inte än för jag har fortfarande inte fått svar från de jag bjudit in, lite tröttsamt för det är svårt att planera när man inte vet hur många som kommer. 


Fick ett gott skratt i morse när jag släppte ut hästarna. Grimsrud är på grannens mark och fixar nått vattenledningsproblem och lösdrift hästarna tycker det är sååå läskigt. Men Sansa och Dolly blev nyfikna och gick raka spåret bort till staketet för att kolla in vad dom håller på med och ettåringen Brienne som är bästis med Dolly  vågade sig också bort och kolla. Efter en stund stod hela flocken där borta och glodde som en skock kor haha innan dom gick bort till foderbordet igen.

 
Sebastian försöker göra ett träningspass innan frukosten men Fendi har andra planer. Lek med mig sa hon och la sin lilla tross på hans mage haha.Så söt hon är ♥

Igår efter middagen satt jag och barnen i soffan och pratade lite. Sebastian är beskymmrad över att jag inte lyckas hitta något nytt jobb och vill inte att jag ska gå och må dåligt för att saker och ting inte går som planerat. 
Han talar om för sina syskon att han tycker dom  tillsammans ska hjälpa mig mer hemma med vardags sysslorna och hästarna för om alla hjälps åt kan mamma jobba heltid vilket jag inte får ihop just nu. 
Älskade unge vd rörd jag blir men lyckades hålla tillbaks tårarna när jag hörde hur dom satt och diskuterade hur vi skulle lösa allt...♥

Han har stora planer för framtiden och har ofta sagt att när jag kommer igång med mina företag mamma så ska du få jobba hos mig och jag ska köpa en ny bil åt dig och ett fint hus... Jag är övertygad om att han kommer gå långt och så länge han trivs med det han gör och det går bra för honom räcker det för mig men är så klart glad att han månar om mig. 
 

Efter frukosten kom Emilia med det här hjärtat till mig som hon suttit och gjort tidigare. Jag blir så varm i hjärtat och rörd över hur mycket kärlek det finns i deras små kroppar. ♥Jag är inte perfekt och har gjort många fel i livet men barnen älskar mig villkorslöst ändå och det är ju det som får en att orka fortsätta trots bakslag och motgångar. 
Just nu när högen med problem blir högre och högre och lösningarna är få känns det inte roligt. Dom förtjänar bättre än så här. Jag säger inte att jag önskar att jag var snuskigt rik för ett sånt glaomröst lyx liv skulle inte passa mig men att ha en ordnad stabil ekonomi och kunna köpa det man behöver och kunna unna sig saker och göra saker utan att behöva spara i flera år eller vända och vrida på varenda krona är något som står högt på önskelistan. 
Ja tänker vissa av er man ska vara tacksam för det man har pengar är faktiskt inte allt!
Sant, jag är tacksam för det jag har hade jag inte varit det hade jag gett upp för länge sedan men har man tampats med så mycket motgångar där ekonomin varit den största boven då är det en befrielse om den biten hade löst sig. 
Har man aldrig haft det dåligt ställt så förstår man inte hur det är så är det bara. 
Men alla borde prova på att leva en månad med lite pengar och prova. Jag lovar att man blir ödmjukare för saker och ting och värdesätter saker annorlunda efteråt. 

Denna veckan har jag ökat ut mitt område som vikarie och skickat intresse anmälningar till fler ställen men har fortfarande inte hört ett ljud eller fått någon respons vilket är väldigt irriterande. Behovet av vikarier är ju jätte stort säger dom och hade jag haft en bil att lita på hade jag kunnat stta upp mig i grannkommunerna också. 
Jag behöver inte heltid men ett par  pass i veckan hade gjort jätte skillnad mot 1-2 pass i månaden som jag haft nu. De pengarna tankar jag upp eller fyller på kylskåpet ett par dagar för. 

Satt igår kväll och läste några av bloggarna jag följer och en av dom skrev en intressant sak då hon just nu funderar på att göra något av de kunskaper hon sitter med. Det jobb hon har kändes inte längre så givande av olika anledningar och on kände att det var dags att gå vidare att prova nya vägar. Spännade så klart och det slog mig att jag kan inte sitta och vänta på att jag ska få svar på jobben jag söker utan måste hitta andra lösningar under tiden. 
Utbildning tex. Jag har allt saker att erbjuda men kanske behöver fördjupa mig i något vidare utbilda mig/uppdatera osv. Så nu på morgonen har jag suttit och sökt utbildningar som jag skulle behöva gå för att komma vidare. Men det är självklart så att alla kostar pengar att gå och inte ett par hundra utan flera tusen som jag inte har möjlighet att betala. Suck ännu en återvändsgränd... eller? 
Nått måste jag kunna hitta på så nu gäller det att klura ut hur jag ska göra för att komma vidare. Vad finns det för alternativ?

Det är ett av dagens to-do punkter som jag ska klura på medan jag fredags städar, sorterar loppis saker som ska lämnas bort osv.

En vacker dag kanske jag kan titta tillbaks på den här tiden och känna att shit vilken resa jag gjort. Kanske nått att skriva en bok om och inspirera andra som har det tufft i livet att kämpa vidare... 
Ja vi får se vad man hittar på nu är det helg runt hörnet och jag ser fram emot en trevlig helg hur som helst. 

Kram på er ♥


Kommentera här: