Mammas lilla sjukling

Godmorgon finisar då var det torsdag och veckan rullar på sakta men säkert. 

Det här höstlovet blev inte riktigt som planerat med dunder förkylda barn. Kevin är forfarande inte alls i form stackarn han kom intassande och kröp ner under täcket hos mig i morse och ville mysa. Så veckans aktiviteter jag  hade planerat har inte blivit av. I går låg han i soffan hela dagen med ett undatag då Sebastian övertalade honom att komma in till hans rum och se på film med honom och Emilia. Hoppas han och de andra piggnar på sig inför helgen bara så vi kan hitta på något kul tillsammans. 

 
Det blev inget jobb i dag heller och har fortfarande fått svar nått mer svar på jobben jag sökt. Så tröttsamt men jag försöker hålla modet uppe. Samtidigt har det varit skönt och välbehövligt med den här lugnare perioden även om det ekonomiskt ställer till det så klart. Jag har ju hållt ett jäkla högt tempo och jobbat som en galning tidigare och det har ju inte varit speciellt bra heller. Höll på att krascha ordentligt i början av året när jag vaknade en morgon och va så yr i huvudet så jag inte kom ur sängen. Det var riktigt obehagligt men kroppens sätt att tala om att nu måste du dra ner på tempot. 

Men litvet går ju inte att pausa för jag har trots allt en familj att ta hand om och jobben skulle skötas sen att bilen strulade och att vi bodde på ett ställe som låg långt i från affärer som ställde till det gjorde ju inte saken lättare. Blä vilket år det varit egentligen när man tänker efter. Tyvärr är barnens pappa inte speciellt närvarnde och vi har insett att han inte kommer flytta tillbaks och bo närmare för att kunna ha regelbunden kontakt med barnen och dela ansvaret med mig. Så är det alla gör vi val i livet och han har valt att gå sin egen väg och vi får köra vidare på våran. Vem vet det kommer säkert en dag när jag och barnen väljer en ny väg som inte faller honom i smaken heller men så är det ju.  Livet går vidare han har sitt liv och vi har vårt, man kommer tillslut till en punkt när man inte orkar försöka längre. Han har förändrats massor och det har ju självklart jag med på denna tiden det är ju livet som formar en.
 

I dag ska jag leverera varorna från helgens demo. Har ett par demos bokade framöver och hoppas få in ett par till innan månaden är slut. Är ju dags att börja planera julklappsinköpen för nu går det fort. 
Barnen vill ha julkalendern med massa småpaket i år igen vilket är kul så nu är det högtid att börja inhandla små paket till den.  

Ha nu en fin torsdag allihopa!


 

Kommentera här: