Laddar för roadtripp

Hej på er finisar! 
Igår blev det inget bloggande för dagen gick i ett och var rätt strulig. 
Startade dagen med att åka till Tjörn och hämta halm med det gamla släpet som ena bromsen krånglade på. Blev ett par stopp ute efter vägen för att backa en bit så det släppte. På vägen hem gick det bra i varje fall fick bara ett samtal från Emilia att ena fölet rymt. 
 

Väl hemma hade jag fått en höleverans också så jag och Emilia körde ut en bal till foderbordet. Hade köpt nytt spännband på Biltema då det gamla gått av men självklart visade det sig att det var för kort men gck som tur var att skarva med den gamla delen som fortfarande är hel. Eller ja hel är den inte den går snart av också.
Då var det dags för vinchen att krångla och fastna men vi lyckades få in balen i varje fall och sen fick Sebastian skruva isär allt och så vi fick lossat på den. 
Därefter skulle jag rulla ut halmbalarna och köra en till ligghallen men det visade sig att bonden ställt in balarna på den platta sidan. Jätte bra men att välta dom gick inte så det va bara hämta spännbanden och dra ur dom ur transporten. Lite extra meck men vi fick till allt tillslut så jag kunde åka till affären och köpa det som saknades till middagen. 
 

Sen på kvällen efter fredagsmyset skulle jag varit iväg en sväng till en viss person men klockan drog iväg så mycket så jag hoppade över det. Vi träffades en snabbis i morse i stället när jag var i väg och handlade lite.  Inte mycket myspys i farten där tyvärr men jaja men vi fick snackat lite och en ängel som han är så hade han med sig ett riktigt spännband så nu kan jag byta ut den gamla delen. Himla bra och fick ju fyllt på med lite välbehövlig energi. 

Knepigt väder är det åskade och haglade igår kväll och har hållt på ända till i morse.
 

Hem igen och mocka och fixa i ordning stallet inför kvällen, tvätta bilen och fixa hö till transporten osv.
Städa lite inne och snart ska jag sätta på släpet och rulla söder ut och kommer inte tillbaks fören sent i kväll. 
Inget resesällskap fick jag tyvärr, Sebastian ville följa med men deras pappa som ev skulle va uppe hade åkt hem i stället så han får va hemma och så har dom ju Eva som standby i fall ett stycke tjock hund bestämmer sig för att få valpar.

Nåja jag har kört långa sträckor ensam tiidigare men nackdelen är att är man ensam och inte har någon att prata med så sitter man och funderar. Och det har jag inte behov av just nu för jag har tillräckligt med saker som snurrar i huvudet just nu. Risk att man fundrar för mycket och skapar hjärnspöken. Självförtroende vad är det typ, working progress...

Får se om nån vänlig själv har lust att snacka i tel i varje fall så har man nån att prata med i varje fall.

Jahopp hoppas ni har en bra lördag hur som helst. Får se om jag hinner uppdatera något mer i dag annars hörs vi i morgon igen.


Kommentera här: