Julplaneringen har börjatGodmorgon folkens!

Känslan när man vaknar 1,5 timme innan man behöver gå upp är ju lite irriterande men jaja jag är uppenbarligen pigg och utvilad med andra ord.

Älskar helger utan planer när man kan ta dagarna lite som dom kommer. Har varit ute och fodrat och släppt ut hästarna. Plockat ihop lite ensilage plast som flygit runt i de senaste dagarans blåst.

I går kväll blev det en tur ner till Hjalmars med Eva på afterwork och åt en jätte god buffé. 
Sen satt vi hemma och pratade en stund med ett glas vin himla trevligt. 

Vi ska rida en sväng eventuellt vid lunch annars har jag inga planer för dagen. 
Har börjat planera lite inför jul och nyår. Det går ju så jäkla fort nu så jag känner att nu är det hög tid att börja fundera på hur jag ska lägga upp allt. Förra året blev rätt stressigt för jag gjorde alla förberedelser med maten själv vilket var väldigt slitsamt samtidigt som jag var väldigt ledsen över skilsmässan som gick igenom dagen innan julafton. Inte så himla roligt men det var ju bara att bita ihop och ta sig igenom helgen efter den helgen vände det trots allt och började kännas lättare och lättare. 
Så i år är inte det något problem men jag behöver fortfarande planera upplägget så att det blir lite mer lättjobbat på själva julafton.

Julafton är för mig helig jag älskar den helgen tycker den är så mysig så eftersom förra årets julfirande blev mindre rolig så blir det att se till att denna blir trevlig och utan massa negativ stress.

Såg att Sköna hem har lagt ut lite inspiration till pepparkakshusbygget på Facebook. Hm det är ju nått barnen tycker är jätte kul MEN man kan väll säga att vi inte är så bra på att få det att hålla haha. Kan man anlita någon pepparkakshus snickare typ? Haha ja vi får se hur vi gör.

Nä som sagt dags att börja klura lite på allt inför årets sista festligheter.  Har ni börjat planera inför jul än?

Behöver du inspiration inför jul och nyår kolla in Pinterest säger jag bara så galet mycket fint och kul att göra. Här kan ni se mina jul favoriter och mer kommer fyllas på allt eftersom >> Följ mig gärna på Pinterest om ni vill.
  

Kommentera här: