Jo men så är det och så blir detFår änna tänka efter vad det är för dag för är lite surrig i hjärnkontoret för tillfället.  
Tisdag är det väll? Jo det är det för Kevin har börjat på fotboll i dag och i morgon har Emilia ridning.

Jahopp vad har jag gjort i dag då? 
Jagat ett stycke fölunge som fick för sig att gräset är grönare på andra sidan staketet  vilket det visserligen är och bokstavligen talat hoppade han igenom alltihopa så brädorna flög. Tur Emilia var hemma och kunde hjälpa mig få in honom igen innan han fick med sig resten av gänget. Sa ja att vi föder upp hopphästar här haha?

Vi fixade brädan lätt så det var inte hela världen men sen rök däremot spännbandet av när vi skulle köra in en hö bal jag och Sebastian tjohoo. Bara att placera balen utanför höhäcken och fixa ett nytt spännband för denna var för kort för att kunna använda det som är kvar, dessutom är den på väg att gå av på ett ställe till så den har varit med ett tag så dags att byta ut mot ett nytt med andra ord.

Lilleman var som sagt i väg på sin första fotbollsträning i kväll och var så uppspelt när han kom hem lilla hjärtat. Så nu spelar han alltså fotboll som han varit inne på att börja med tidigare men inte vågat. Men det visade sig att grannen som är ett år äldre spelar och hans pappa är deras ena tränare så det är ju toppen.  
I morgon är det ridskola för Emilia om hon är piggare. 
Sebastaian ska till stan på bio med pappsen och sover över där efteråt så han kommer inte hem fören på torsdag. 

Har börjat planera julen lite  försiktigt  i varje fall upplägget som from i år kommer bli annorlunda. M vill inte fira med oss i år på julafton vilket jag på sätt och vis kan förstå han vill va med sin tjej i år. Hade för barnen skull hoppats att vi skulle fira tillsammans i varje fall när dom fortfarande är rätt små men oandra sidan så hade jag och Mathias Sebastian varannan jul när vi gick i sär och det funkade bra. Frågade barnen vad dom tyckte och det var okej så nu blir det jufirande med ena föräldern på julafton och den andra dagen efter och så kör man vartannant år helt okej för min del också faktiskt. Ingen big deal för våran del i varje fall och för hoppningsvis så kommer det ju in en ny medlem i vår familj framöver så då får vi ju börja med vårt eget också. 
Julen är helig för mig men jag kände att nej nu är det dags att släppa taget om den delen också och gå vidare och bygga upp nya traditioner.  
 
Har en känsla av att det kommer bli riktigt bra det här.
Speciellt efter kvällens telefonsamtal det är helt klart nått på gång men som sagt det är lite jobb med fröken på vägen. Nåja nu blir det en promenad upp till goa sängen och försöka sova. Har sovit väldigt oroligt det senaste så  hoppas jag sover bättre i natt. Är det mycket som far runt i huvudet på dagtid så är det inget emot vad jag gör på natten. I morse var jag helt slut när jag vaknade så jag slocknade inte helt oväntat en timme i soffan innan middagen förut. 

Så natti natt på er hörs i morgon.


Kommentera här: