Jo då tålamodet ger utdelning

 
Hej på er finsar! Ursäkta dålig uppdatering men som jag skrev i går har min mage börjat krångla väldigt så jag går lite på sparlåga för tillfället. Även om jag själv inte tycker stressnivån är så hög så gör uppenbarligen kroppen det.  Och visst det är och har varit mycket ovishet det senaste så även om tempt inte är högt så har den pressen som hängt över en med ekonomin och annat så klart påverkat en en hel del. 

I dag var jag på jobbintervjun efter att snurrat runt och letat efer att letat efter en gata som en galning, kom i tid för jag åkte hemifrån lite tidigare just för att jag vet att jag inte är känd i det området. 
Väl där blev det ett jätte trevligt möte och jag han inte sitta där i 5-10 minuter änns innan dom lade fram antsällningspapper att skriva på det är bra jobbat eller hur.
Så nu har jag fått anställning som timvikarie innom vissa förskolor i kommunen och med möjlighet att få långre vikariat vilket känns väldigt bra faktiskt. Att sitta och vänta på att bli inringd om någon är sjuk är inte speciellt givande så dom bad mig hålla ut lite för efter jul brukar det bli tjänster lediga. 

Så det kändes väldigt bra faktiskt att veta att det kommer bli mer jobb framöver.  

Har även ett annat breakthrough på gång privat som känns väldigt spännande, det gäller bara att våga ta steget och i från andra hållet ha tålamod med mig för jag har verkligen byggt upp en mur runt mig och släpper verkligen inte in någon. Men vi får se vad som händer framöver man ska inte dra alla över en kant bara för att man haft ett par misslyckande i bagaget.

Nu ska jag gå ut med hundarna en liten sväng och se om magen känns lite bättre. Magkattar de lux har jag aj aj och skulle egentligen vilja bädda ner mig i soffan och vila men barnen ska ha middag och sen ska häatarna ha kvällsmat osv så bara att bita ihop. Dagar som dessa önskar jag att man var två så man fick chansen att ta det lite lugnt men att allt ändå rullade på för resten av familjen.

 
 
 

Kommentera här: