Jahopp vad kommer denna helgen bjuda på tro?

Hej finisar ursäkta dålig uppdatering det sista men har varit fullt upp med jobb och annat som tagit fokus det senaste. 

Jag har inte fått blogg torka egentligen men just nu är det mycket som händer runt omkring och inte så intressant att skriva om så därför har jag släppt lite på bloggandet. Har svårt att hitta fokus och rätt inspitation till de mer personliga inläggen för just nu är det mycket som inte blivit som man önskat så det är typ problemlösning på oika håll hela tiden vilket är lite energisugande och inte så intressant för  att läsa om . 
Att hitta tillbaks till en ny vardag  efter skilsmässan har tagit tid och mitt upp i allt massa jobbstrul med allt vad det inneburit har inte riktigt varit det jag räknat med det här året. Så nej det här året har inte blivit så som jag hoppats men jag håller förstås tummarna för att de sista måanderna nu ska bjuda på mer trevliga saker. Har ju lite ljusglimtar in i mellan trots allt så jag hoppas det blir mer av det så klart. 
Behöver verkligen lite mer possitivt för att orka kämpa vidare med de problem som kvarstår. 

I dag var sonen på bättre humör så det var väll bara en bägare av frustration som rann över igår. De små visar sina känslor och talar om vad dom tycker där och då men det har inte han gjort så det är klart att tillslut bubblar det över även för honom. 

Hämtade honom på Torp i dag för han och Emilia har beställt nya Sims som hade kommit så det var väldigt viktigt att få med hem. Har även hunnit med en fika med Jennie i dag som också har fullt upp med jobb och familj men vi försker träffas regelbundet antingen bara och ta en kopp kaffe eller hitta på något med barnen.Jahopp fredag igen alltså. Vad har ni för planer för helgen? 
Har nog inga planer den här helgen faktiskt så vi får se vad den här helgen har att erbjuda. Finns massor att fixa med här hemma så sysslolös lär jag inte bli men. 
 

Igår blev det sängen jätte tidigt hoppade över badet och gick och la mig vid 21 tappade suget toalt efter bråket igår och var samtidigt väldigt trött i både huvud och kropp efter allt annat senaste dagarna.

Nu ska jag fixa klart det sista med middagen sen ska hästarna fixas för kvällen. 
Ha det gott så hörs vi i morgon.

 
 
 

Kommentera här: