Inspiration till baket

 
" I samarbete med Bagaren och Kocken"
 
En av min och Emilias favorit syselsättningar är att baka. Emilia bakar helst  kladdkaor och chokladbollar och jag gör hellst tårtor och desserter. Så för min del blir det inte så ofta jag bakar eftersom jag gör dom sakerna i samband med kalas eller när man har gäster hemma.  Men nu har jag bestämt att detta måste vi ändra på för det finns massa kul och gott att baka så nu får vi se till att göra detta lite oftare. Dels är det mysigt att göra något ihop för grabbarna brukar också vilja hjälpa till i bland  och sen så är det ju bra träning för Emilia att lära sig hur man följer recept osv. Nu närmar vi oss jul och en intensiv mysperiod har börjat med varm choklad och något mumsig till fikan eller varför inte bjuda hem på en god fika i höstmörkret.

I dag står Kärleksmums på to-do listan vilket planen var att göra i går men då var hon lite trött och hängig av förkyldningen. Så nu när jag skrivit klart detta så ska vi leta fram receptet och sätta igång. 
Nedan hittar du lite exempel på vad som är bra att ha hemma om man vill baka och på Bagaren och Kockens hemsida hittar du massa mer kul att välja på, du kommer till webbbutiken här>>
 
 

Kommentera här: