Helt slut, önskar jag kunde dela på mig


Vilken himmel det var i imorse på vägen in till stan, helt magisk.

Helt magisk kan jag inte påstå att dagen blev i övrigt. 
Startade med besök hos veterinären där det konstaterades att prinsessan blivit tjuvparad och ska ha valpar innom närmaste veckan. Vem pappan är vet vi inte men veterinären verkade inte så beskymmrad eftersom hon haft lätta valpningar tidigare. Hm ja ja nu är det försent som sagt att göra något åt det så vi får hoppas på det bästa. 

Efter veterinärbesöket blev det en tur till husses jobb så han fick passa henne under tiden jag åkte på utvecklignsamtal med Sebastian. Blev lite dötid i mellan så jag tog en vända på Torp och kikade under tiden. Kolla julklappar var planen men vet ju inte hur julen kommer bli ekonomiskt så visste inte riktigt vad jag skulle kolla på. Fick tiden att gå i varje fall.

 
Blev ett stopp hos Granngården och inhandla lite smått och gott på väg till skolan. Det är tydligen värdens snöoväder på gång så tänkte göra klart hönshuset och flytta in hönorna så dom slipper bli insnöade i sommarburen. Det blir morgondagens projekt om det blir lite plussgrader för nu är det så hårt i backen så jag kan inte flytta stängslet. 


Efter utvecklignsamtalet blev det upp till M och hämta Fendi och åka hemmåt igen. Emilia har haft en kompis här efter skolan och Kevin har haft fotbollsträning som Sebastian följde med på och tittade. 

Nu sover de små och jag funderar seriöst på att gå och lägga mig också är helt slut.  Har försökt få tag i någon som kan följa med och hämat Harry på lördag men ingen har tid eller lust så som det ser ut nu blir jag ensam. Inte nått jag ser fram emot om man säger så och så en högdräcktid tik hemma på det. Önskar jag kunde dela på mig. 

Får se om det blir jobb i morgon? Blev inringd i morse men kunde ju inte i dag och fick en förfrågan om torsdag från ett nytt ställe men då är jag redan bokad på fritids här. Känns possitivt att det börjar rulla på lite smått. 

Det råder akut brist på vikarier på vissa skolor och förskolor så har ni behov av etxtra jobb kontakta rektorn i de områden du kan tänka dig att jobba är ett tips. 
1 Ebba Carlström:

skriven

Fullt upp förstår jag. Jobbigt men ändå skönt att kunna använda upp dygnets alla timmar :)

Svar: Ja jag föredrar när man har att göra blir lätt rastlös annars men vissa dagar är det ju skönt att ta dagarna som de kommer utan massa måsten. :)
Miss Frostborn

Kommentera här: