Hej mitt vinterland

I dag väcktes jag av Sebastian som ville ha skjuts ner till färjan. Snön vräkte ner och det hade kommit endel snö så jag förstår att han inte var så sugen på att promenera ner i det vädret. Det ska tydligen bli regn i eftermiddag och börja blåsa ordentligt så i kväll blir det att ta in alla hästarna. 

I dag blev det inget jobb men har lite att göra här hemma så det är ok. Skulle stängslat och hämtat ett par halmbalar var planen men det är fortfarande stenhårt i marken så stängsla går inte och hämta halm kan jag inte heller göra för det är sommardäck på släpet. Det ska enligt väderleksrapporterna regna och bli varmare kommande dagar så det blir att fixa allt på fredag i stället.


En liten talgoxe påminde mig om att jag glömt sätta upp fågelborden (har ett större också). Hm ja det blir också fredagens projekt. Undertiden får dom nöja sig med talgbollar som jag hängt i trädet. 

Har fortfarande lite svårt att hitta och behålla fokus på saker och ting. Blir väldigt lätt avbruten av saker som distraherar. Har vissa dagar känt mig så jäkla omotiverad och trött så jag gått och lagt mig redan vid 21 tiden. Igår var en sånn dag men det är ju inte bara jag som kan ha svackor så lagom till jag gick och la mig igår (tidigt) började det plinga i mobilen. Blev min tur att peppa och muntra upp. Så i morse vaknade jag med ytterligare en grej i huvudet inget allvarligt men jag önskar kunde underlätta på något sätt. 
Det kanske jag kan men vi kom inte så långt i diskutionen igår för klockan drog iväg. 
Nåja jag finns här om det finns något jag kan bidra med och det vet peronen i fråga. 

Jag såg ett väldigt bra klipp på Youtube igår ang att ta kontroll över sitt liv och komma på rätt banan igen. 
Ska dela med mig av det i ett annat inlägg för det var verkligen så bra. 


Får se hur länge snön ligger kvar tror det börjar gå över i regn nu faktiskt, bläää. Ja ja så är ju vintrarna här på västkusten. Vi är inte bortskämda med att snön ligger kvar länge utan att det töar eller regnar bort. 

 

Kommentera här: