Första snön


I dag vaknade vi till små fina snöflingor och ett litet tunt pudertäcke med snö så nu får man väll ändå säga att vintern har kommit även om de här stackars kornen troligen försvunnit innan dagen är slut.

Väntar på att en höleverans ska komma sen blir det att ta tag i tvätten som jag började med igår.  Fick plockat in Dolly från hagen en liten stund efter jag släppt ut henne för hon fick ett ryck och ville dra lite race i hagen så det blev kaos bland föl och ston haha. Så hämtade henne tog upp henne till stallet satte på skydd och släppte henne på ridbanan men då hade hon redan tömt sig på den värsta energin.
Mobilen dog mitt upp i allt så fick inte filmat bravaderna. 

Annars ska jag bara ta det lugnt i dag. Har sovit skit dåligt i natt och vaknat och inte fått ro i kroppen så är rätt trött. Fattar inte vad det är för normalt sett kan jag ha svort att somna men nu vid några tillfällen den senaste veckan vaknar jag på natten och känner mig jättestressad. Vet inte vad det beror på men det är ju ioförsig mycket som far runt i huvudet på mig just nu. Jobbbiten som varit ett stort stress moment hoppas jag börja lösa sig nu med mer vikarietimmar, sen strulet som varit det sista med en viss person hoppas jag lugnar sig också. Har ju lite trevligare saker som händer också men vissa dagar kommer det i skymundan av allt annat. 

Nåja i morgon blir det förresten att ringa veterinären och boka ultraljud för Fendi som jag börjar misstänka blivit tjuvparad sist hon löpte. Inte bra i så fall med tanke på att det kan vara Dollar och han är alldeles för stor. Men hon kan även vara skendräktig har jag fått höra då kan buken svälla upp på dom också men som sagt jag måste kolla upp det så jag vet. 

Hade velat pausa söndagarna så de blev längre i morgon väntar en ny vecka igen tjohoo. Ett jobbpass inplanerat som jag vet än så länge men har lite att stå i den här veckan så får se om jag kan ta något mer pass någon dag. Utvecklingssamtal för Sebastian bland annat. Men den här dagen blir att ladda batterierna inför en ny vecka.
Kommentera här: