Fick ni fyndat julklappar i Blackfriday rean?

"Inlägget innerhåller adlinks"
 
Jisses vad sms med Blackfriday reklam man fick i fredag men även ufder helgen eftersom flera butiker och kjedjor har rean hela helgen. 
Perfekt vid löningshelg och inför jul. 

Själv hade jag fullt upp både fredag och lördag så jag hade inte tid att kolla på något men fick klickat hem ett par termoridstövlar i julklapp till Emilia igår från Horze. Kostade i vanliga fall ca 600 kr och så var det 70 % på dom så det blev ett väldigt bra pris, hoppas dom är ok att ha på sig kalla vinterdagar nu bara. Slutsålda är just den modellen i dag men det finns flera andra modeller fortfrande till rea pris. 

 
Så missade man helgens rea så har man en ny chans nu för i dag är det tydligen "Cyber Monday" på flera ställen så skynda och fynda.

Horze har även denna rean med upp till 70% rabatt så är du på jakt efter hästiga julklappar så ska du skynda dig in klicka hem dina klappar i kväll. Du kommer till Horze här >>
Andra butiker med  Cyber monday rea är tex :

Bubbleroom om du vill fynda kläder, skor och assocearer till jul och nyårshlegen du kommer till webbshoppen här >>
 
Lagerhaus om du vill fynda julklappar eller pynt du kommer till webbshoppen här >>
 
NordicFeel hudvård, smink , hårvård och dofter mm också perfekt att fynda julklappar hittar du här >>
 
Det är faktiskt väldigt smidigt att kunna sitta hemma och klicka hem julklapparna i lugn och ro och slippa hysterin i butikerna som snart är i full gång. Väldigt skönt att slippa den stressen.

Föredrar du att shoppa  julklappar i vanliga butiker eller på nätet?

Kommentera här: