Farsdag avklarad


Hej på er tittar in en snabbis innan det är dags att åka och hämta Emilia från ett kalas som hon är på.  
Äntligen är den här veckan snart slut och en små körig helg likaså. 
Det har verkligen varit en berg och dalbana för inledningsvis var det riktigt trevligt och rullade på men sen tog det en tvärvändning när det blev snack om helgens planer med barnen och deras pappa. Mycket känslor som expolderade bokstavligen talat och egentligen bra att det kom ut men samtidigt väldigt jobbigt. 
Emilia hade bakat en snögubbs socker kaka med smörkräm och lite dekorations strössel på.

Men vi fick imporvisera eller kompromisa kan man kanske kalla det, alla barnen fick lite tid med sin pappa även om det bara var Emilia som ville var med honom hela helgen.  
I dag firade vi dessutom farsdag här hemma med chokladfudge/colapaj och Emilia hade bakat en sockerkaka också.  Hoppas han tyckte det var trevligt i varje fall även om det inte blev så avancerat firande med frukost på sängen middag och sånt, det blir ju lite knepigare att fira när man inte bor ihop och så långt i från varandra. Men blev väl okej ändå hoppas jag, barnen var glada i varje fall.

 

Jag startade dagen med en härlig ridtur med Eva och det var verkligen så fint väder ute. Strålande sol och helt vindstilla för en gångsskull. Man får verkligen passa på att njuta av det fina vädret in i mellan höststormar och regn och rusk. 

I dag är det ju 6 veckor kvar till ju så nu är det inte lång tid kvar på det här året och det gåt snart mot varmare ljusare tider igen. Och det är väl hög tid att börja planerar inför jul för att undvika all stress. Vet inte alls hur vi ska lägga upp julen i år och får lite ångest av bara tanken med tanke på att jag inte vet hur mycket jobb jag får resten av månaden. Har ju bara ett pass inbokat än så länge och dagarna går så det känns inte så lovande just nu i varje fall. 

Hoppas ni haft en fin helg hur som helst.  Söndagslistan kommer sen i kväll har inte hunnit sätta ihop nått tidigare i dag.


 
Kommentera här: