Ett steg framåt och två bak hur hanterar man olika energier?

Godmorgon F.R.E.D.A.G.
Helgen runt hörnet. 

Önskar jag kunde skriva ett spännande inlägg om gårdagen men gårdagen blev inte som jag tänkt mig. Känslan när man ena dagen tar ett stort steg framåt för att nästa dag ta två ännu större kliv tillbaks.

På sätt och vis är jag inte förvånad av att det blev som det blev någonstanns hade jag det på känn. Det där med att det finns energier och att man kan känna av andras energier är något jag seriöst funderar på att lära mig mer om. För i bland påverkas jag av något jag inte kan sätta fingret på men det har alltid något samband med kontakt med en speciell person. Och det sjuka är att jag börjat känna av andra också.  Vet inte hur jag ska hantera det.  
Nån som är bra på sånt så le me know, känner  mig väldigt förvirrad och påverkas extremt mycket av det.  Så finns det något sätt att hanter eller jobba med det så vill jag gärna lära mig det. För som det är nu så blir det kaos. 

Gårdagen som kändes väldigt bra avbröts av någon annans planer som resluterade i tjaffs och upprörda blandade känslor hos barnen. Mitt upp i alls fick jag besked att det jag skulle gjort eventuellt inte blev av så ja det var upp som en sol och ner som en pannkaka typ. Men som sagt jag har haft en känsla i ett par dagar att nått var på gång och i går kom det alltså. 
Fick styrt upp med de små så dom blev nöjda men när jag försökte prata med den stora sonen så fick jag ta emot riktigt hårda ord som inte var menade för mig men som gjorde mig oerhört ledsen att höra. 
Hittade inte orden för jag blev så paff eller tagen av det han sa så jag stod helt mållös och bara tittade på honom när han packade ihop sin dator och gick upp på sitt rum och smällde igen dörren. 
Gick och satte mig i soffan men luften gick helt ur mig så jag plockade snabbt undan i köket släckte lamporna och gick upp och la mig klockan hade inte änns hunnit bli 22. Jag kände mig helt urladdad och så fruktansvärt ledsen men kunde inte gråta. 
 
Livet är verkligen en berg och dalbana. Denna veckan har bjudit på en del ljusglimtar på jobbfronten, en jobb intervju som ger mer timmar och fick igår ytterligare en intervju inbokad på måndag vilket känns positivt.
Ett par trevliga samtal som gav lite att se framemot samtidigt som efterdyningar från skilsmässan fortfarande påverkar familjen in i mellan. 
Jag försöker verkligen så gott jag kan oavsett hur mycket skit och motgångar jag får ta mig igenom på vägen.

" People push you to your limits, but when you finally explode and fight back, you are the mean one!"

I bland önskar jag man kunde spola fram tiden några år så att saker och ting förhoppningsvis fallit på plats och rullade på. Är så trött på att så fort man börjar se ljusglimtar så kommer nått nytt bakslag bläää.  Tänk er för i era val i livet, ett val som känns rätt för dig kan förstöra så fruktansvärt mycket för någon annan och ge konsekvenser som kanske aldrig går att reparera...

Nåja mina vänner nu står helgen runt hörnet i varje fall. Hoppas det blir en trevlig helg trots allt har inga direkta planer så vi får se vad den bjuder på.

 
 

Kommentera här: