Ett kärt återseende

 
Puh gårdagens road tripp drog ut på tiden 5 timmar ner och det borde tagit max 4 men när jag kom till Falkenberg flippade vädergudarna ur och det kom ett skyfall med regn som sen avlöses av en hagelskur utan dess like för att sen övergå  i ett nytt skyfall. Trafikolyckorna kom såklart mitt upp i allt. Först en mindre avkörning och krock som gick att köra förbi för dom stod ute på väggrenen men sen tog det stopp efter en liten bit där en större olycka inträffat och himlen lyste blått lång väg av polis ambulanser och brankår. Båda körriktningarna var avstängd och det såg ut som om dom kört igenom mitträcket och över på andra sidan. Hoppas det inte blev allvarliga skador usch och fy. Trafiken blev bortledd en annan väg med försening som följd. 

Vi möttes på ett lastbils ställe där dt fanns gott om plats att lasta om på och sen bar det hemmåt igen. Vädret var lite bättre men det blev en del väder växlingar påväg upp genom skåne och halland. Men från Kungsbacka och upp gick det bra fram till Dingle då började snön vräka ner.
Missade färjan med ett par minuter men hade tur för hemtjänsten skulle över till fastlandet så färjan gick extra vilket dom gör för dom och kunde plocka med mig tillbaks. Vet inte vem som var tröttas jag eller Harry.
Var så trött när jag kom in och var inte i säng fören efter 01 nån gång. 

Tog lite sovmrorgon i morse så klart och sen tog jag med mig Emilia ut för att fodra hästarna i stallet. Hon trodde det var Brienne och Dolly så hennes min när jag öppnar överdelen på Harrys boxdörr var oslagbar och hon kände först inte igen honom för han är dels klippt och sen har dom snaggat man och hans långa pannlugg så det ser verkligen ut som en helt annan ponny. 

Den lyckan i hennes ögon och hennes reaktion är något jag kommer leva på länge. Så härligt att se så nu blir det att komma igång med ridningen på honom för hennes del så att hon kan börja tävla med honom sen. Hoppas hennes pappa kan hjälpa till och vill engagera sig så vi kan hjälpa henne med den utrustning hon behöver, köra på träningar osv. 


Kommentera här: