En saligt blandad måndag


De små har gått och lagt sig och lugnet har lagt sig efter en lite små körig måndag. 
Har haft en del att göra i dag men min mage flippade ut mitt upp i allt i förmidags så jag har inte riktigt fixat hålla igång som planerat. 

Har varit till Meckonomen och bokat service till mersan sen aefter lite runt ringande hittat en verkstad som har tid att gå över bromsarna på ena hästtransporten som krånglar. Och sen har jag klurat lite i ett annat bilproblem som ska lösas. Har tidigare varit så beroende av hjälp från M vilket varit både jobbigt och inte speciellt optimalt alla gånger. Men nu har jag äntligen börjat få lite nya kontakter som jag kan vända mig till och kan dom inte hjälpa mig själva vet dom andra som kan det så i dag har det varit en sånn där dag när jag messat och ringt en del för att hitta lösningar verkligen super bra.

När jag bokat och fixat det jag kunde i dag tog jag med Dolly och Fendi på en promenad i skogen. Hade egentligen tänkt rida för det har varit så fint väder och knappt blåst. Men eftersom min mage krånglat i dag tänkte jag att en promenad borde göra gott. 
Upp på berget och ner igen
 
 
Ner till sundet


Lilla prinsessan följde med hon har börjat äta upp Chloés mat senaste tiden och är så tjock så hon behövde sig en promenad hon med haha.


Det blev en del upp och ner i backar och berg, perfekt även om jag inte orkade gå hela rundan i dag.  Men hon är ju så cool den här hästen och luffsade med som en hund haha. 

Hoppas vädret är lika fint i morgon så blir det ett ridpass då i stället om magen är lugnare. Ska föresten på jobbintervju i morgon förmiddag. Fick svar på ett av jobben jag sökte förra veckan tjohoo. Timvick det med men ändå. 

Jahopp nu blir det att ta det lite lugnt resten av kvällen tror det är stess som fått magen att flippa ur har ju varot lite mycket senaste tiden och nu börjar vissa bitar lösa sig så det är ju skönt. 

Vi hörs i morgon!

Kommentera här: