En lista om jobb och framtiden

 
 Vad ville du bli när du var liten?

Sångerska har jag något minne om att jag ville bli har alltid älskat att sjunga. Sen hade jag skrivit i en "Mina vänner bok" när jag var 7 år att jag vill bli bonde, vart jag fått den idén vet jag inte för jag är livrädd för kor haha.
 
Vad trodde du att du skulle bli när du var tonåring?
 
Något med hästar antingen innom ridsporten eller innom travsporten eftersom jag växte upp med travhästar
 
Vilka var dina bästa / sämsta ämnen i skolan?

Hm jag var har inget minne av att jag tyckte det var roligt att gå i skolan teoretiska ämnen var så boring och gymnastik var inte min grej mins jag var rädd för bollar och mycket altiviteter med bollar blev det , jag gillade mest slöjd, bild och musik.
 
Vad gjorde du efter gymnasiet?
 
Jag gick aldrig klart gymnasiet utan hoppade av två gånger. Föret efter ett år på Barn och Fritid sen efter ett år på  Hotell och restaurang. Efter det blev det en lärlingsperiod och en hel del praktik platser och sommarjobb.
Vilket var ditt allra första jobb?

Sommarjobbade i ett travstall i dalarna efter 9:an sen blev det sommarjobb via kommunen och första riktiga jobbet var på ett pensionat som först frukostvärdinna och städ av hotellrummen, sen även konferansvärdinna

Vad har du haft mer för yrken?

Butiksbiträde, lokalvårdare, häst/stallskötare, restaurangbiträde, hotell/konferansvärdinna, eget företag, personalchef, butikschef och nu timvikarie på fritids och förskola

Vad går ditt nuvarande jobb ut på?

Som vikarie hoppar jag in där det behövs innom fritids och förskola och är med och hjälper till i verksamheten med barnen. Ett omväxlande jobb där den ena dagen inte är den andra lik och tiden går fort. 

Vilka är dina starka / svaga sidor på ditt jobb?

Starka sidor är att jag har barn sendan tidigare och har vanan vid olika situationer och är inte rädd för säga ifrån och sätta gränser osv som kan vara ovant om man inte är van vid barn sedan tidigare. Svaga sidan är att jag är på så många olika ställen så det blir svårt att lära sig alla ställen och namn. Saknar utbildning innom läraryrket vilket gör att jag inte känner mig bekväm med att hålla lektioner vilket jag fått förfrågan om också.

Nämn något som du är extra stolt över att ha gjort i ditt jobb?

Har inte jobbat så länge med detta än så har inte hunnit med så mycket än. Men i förra jobbet som butiks/personalchef hade jag ett väldigt bra team med min personal och övriga runt omkring. Problemlösning innom arbetet är något jag tycker är välidigt roligt.

Vad skulle du vilja jobba med om du inte hade det yrke du har i dagsläget?

Eget företag vilket jag klurar på att starta upp så småningom. Gärna något med hästar.

Vad tror du skulle vara det sämsta jobbet för dig?

Jobb innom vården och enformiga arbeten som tex i en fabrik. 

Vad gör du om fem år?

Bra fråga... Har förhoppningsvis startat upp min egenverksamhet och fått lite fart på det hela och kanske tom har någon mer business på gång

Kopiera gärna listan och lägg in ieran blogg :)

Kommentera här: