Efter regn kommer solsken


Lördag kväll ligger i soffan och har så ont i magen. Magkattar de lux typ. Det har blivit lite för mycket stress och kaos det sista, sånt där jag inte kan påverka och göra nått åt direkt men man påverkas så klart när det blir för mycket.  Vissa saker kan man inte koppla bort helt heller så det är bara att ta sig igenom och komma vidare.

Som den här dagen som jag tyckte kändes lite jobbig och var orolig för att det skulle bli ännu mer laddat men det gick bra som tur var. Alla verkade nöjda och glada även om grabbarna inte villle följa med sin pappa hem efter shoppingturen utan följde med mig hem igen. Det är okej. Har varit lite irritation och sura miner hos den äldsta men annars har det varit lugnt.

Nu laddar vi om inför morgondagen då vi ska träffas allihopa är planen. Barnen vill fira farsdag och undrade om vi kunde göra nått firande. Så vi får se vad vi hittar på.

 
 
 I morgon ska jag och Eva ut och rida också det ska bli kul, har inte ridit ut ihop med någon på Dolly innan har ju ridit Harry då. Ska bli intressant att se hur det går. 

Blir nog sängen strax också för satt ju uppe till en bit in på natten igår så är rätt trött men har lite svårt att koppla bort allt som far runt i huvudet på mig just nu. Skönt att veckan snart är slut kan man väll säga hoppas det inte blir mer kaos nu bara den här veckan började bra men sen gick det utför i en väldig fart så en lugn trevlig avslutning på veckan hade jag inte tackat nej till.
Preppar mig  själv med Metallica på Spotify nu. När jag var yngre var det tröstmusiken när man var olyckligt kär eller hade det jobbigt och det har följt med genom åren. Jag har minnen till alla deras låtar i stort sett från deras album fr -86 till 99 typ. Av någon anledning funkar det fortfarande även om jag inte lyssnar eller haft koll på deras nya album så mycket. Hur som helst skönt att ha nått att ta till för att ta sig igenom tuffare perioder. 
De som känner mig väl vet nu mera att när jag lyssnar på Metallica så är det nått som gnager eller är tufft...

Man får ha sina knep vissa sticker ut på en löprunda, någon går i terapi, en annan målar och jag lyssnar på Metallica... 

Nåja hoppas erna lördag varit bra oavsett ni jobbat eller varit lediga.


Kommentera här: